Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Czerwca 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 Jak widać udało się wyeliminować błędy, tak więc miejmy nadzieję, że w sobotę (4.06.2004) forum zostanie wpełni skonfigurowane i ruszy pełną parą. Działy są w trakcie tworzenia (potem przyjdzie czas na tłumaczenie języka). Korodzik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 Bardzo fajnie forum mi się bardzo podoba ale lepiej by było polskie forum. Strona mi się podoba tako jako tako. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 Cieszę się, że w ogóle działa już forum :) Mam też nadzieję, że w parę dni wszystko zostanie skonfigurowane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raval Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 Heh.. Strona spoko jest :D i myślę że wkrótce forum wypełni się cool'owymi postami :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 Nareszczie jest forum! Brawa dla Ranmy, że to wreszcie skonfigurował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 No wkońcu jest forum :D teraz tylko trza je "rozbujać" :P Mam nadzieje że wkońcu jakieś pliczki powoli zaczną sie pojawiac na GMCLANie i artykuły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 Rozbujać forum to da się szybko :) Ale z tymi plikami to mówili nam że każdy przykład jaki chcialiśmy to tu dodają ja czekam na swój zamówiony przyklad o temacie Instalacja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 Fajnie fajnie wreszcie cos ruszylo....;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worm Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 o forum ;) ale pustki.......brrrr no to czas zaspamowac forum :D (joke) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mif@ Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 Jak to fajnie, że jest już forum, i widzę, że wszyscy się cieszą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 Dobre, dobre ale stare forum mi sie bardziej podobało tzn. skin forum ;) A strona jest wyje... ekhem.... super ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Ludzie, poczekajcie aż forum i strona będą full zrobione, to wtedy będą komentarze =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Chciałbym się spytać dlaczego nie zrobiliście działu o pascalu i delphi (na forum)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 A są one tak potrzebne? Chybe niee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Czerwca 2004 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Opdowiedz jest prosta. Ile tutaj mamy zwolennikow deplhi'acza? Mało, to moga sobie postowac w dziale inne jezyki. Natomiast z c++ sytuacja wyglada na odwrot, pare osob z nas zna, sa dzialy na stronie, moze beda kursy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Nowe forum rulez!!! Uruchamia się nawet u mnie w szkole (to nieźle). Czy to jakaś optymalizacja kodu, czzy co, ale szybko się wczytuje i dobrze działa. szkoda tylko, że trzeba było tyle czekać. I mam jeszcze jedną sugestię: trzeba udostępnić treść starego forum, bo czasem były tam ważne posty. I jeszcze jedno: dlaczego nie ma tematu "Grupy i ich twórczość" ??? To był świetny pomysł, a teraz go nie ma. jeśli nie wiecie jak zrobić adminów z użytkowników tylko do tego tematu, to naraziemoże być bez takich. - Wytrzymamy? - WYTRZYMAMY!!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2004 No, ale moglibyście coś dać o Delphi. Jak będzie można by było, to bym chętnie dał kilka przykładów do Delphi :emot11: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Czerwca 2004 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2004 Wszelkie kolejne sprawy o jakich piszecie zostaną uregulowane jak admini będą mieli wakacje. Teraz są egzaminy więc wiecie. Sam na razie wchodzę tylko po to by poczytać forum, bo na inne rzeczy nie mam czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi