max1996 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 chciałbym żeby w mojej grze był link do strony www i żeby po naciśnięciu na niego otwierała się domyślna przeglądarak systemowa i łączyła się z linkiem pomóżcie pliz :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Dajesz klocek z zakladki extra open in web browser wpisujesz adres www i gotowe :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Przecież tą funkcję znaleźć to sekundy. To jest już istne partactwo a mówiłem żebyś dał trochę wiekszej inicjatywy z siebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 a powiecie mi jeszcze jak tego klocka zamienić na kod?? bardzo potrzebuję kodu. a może jakieś inne propozycje??? pomóżcie pliz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 max sciągnij sobie ActionDecoder tam mozesz sobie zmieniac z klockow na kod ale niejestem pewien czy tam jest extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 A może zamiast podawać nazwę Action Decoder, lepiej by było pomóc userowi w potrzebie? execute_shell('link do strony z http://',0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Poza tym, w Action Decoder nie ma tego klocka :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 do: Jaklub i do innych kod który mi podałeś działa ale włancza sie tysiąc przegladarek i łączy się z linkiem do mojej stronki. jak mam zrobić aby otworzyła sie 1 przeglądarka, link połączył sie tylko raz i potem sie już sam nie włanczał( dopóki nie nacisne na link) pomóżcie pliz!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 kod który mi podałeś działa ale włancza sie tysiąc przegladarek i łączy się z linkiem do mojej stronki. jak mam zrobić aby otworzyła sie 1 przeglądarka, link połączył sie tylko raz i potem sie już sam nie włanczał( dopóki nie nacisne na link) Powiedz gdzie wpisałeś ten skrypt bo nic nie będziemy mogli pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 zrobiłem menu oto część z kodem od działu w którym ma być link: // Loading Menu menu_index=ds_list_create(); ds_list_clear(menu_index); ds_list_add(menu_index,'Load last game'); ds_list_add(menu_index,'Load whatever'); ds_list_add(menu_index,'< Cofnij'); menu_actions=ds_list_create(); ds_list_clear(menu_actions); ds_list_add(menu_actions,'show_message("Kliknij klawisz Enter...");')tu kod z linkiem); ds_list_add(menu_actions,'show_message("Kliknij klawisz Enter...");')tu kod z linkiem); ds_list_add(menu_actions,'menu_name=scr_MenuMain; menu_focus=1;'); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Września 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 ja pierdykam co to ma być? Bardziej dookoła się nie dało? Jeżeli otwiera się 100 okien oznacza to jedno - kod jest wykonywany więcej niż raz. Zatem powinien być dany albo w dowolnym key_press albo mouse_press - wp rzeciwnym wypadku będzie ci się robić jak się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 1 linijaka z napisem tu kod z linkiem to zupełnie co innego niż 2 taka linijka niech ktoś mi pomoże dajcie jakiś kod plis!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Ale gdzie to dałeś? Create? Step? Key press? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 ja to zrobiłem jako skrypt (zakładka nad font) w roomie myszka jest niedostępna. poruszam sie strzałkami, a zatwierdzam enterem pomóżcie pliz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Chyba to nie powinno być w akcji Keyboard Enter, tylko w Key Press Enter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Nie latwiej klocka wstawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 do: blackmaul A no łatwiej!!!!! kur** !!!!!! przecież mówiłem że robie skrypt, a nie obiekty w roomie !!!! :] ja pierd*** !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Robisz gre na samych skryptach beez obiektów w roomie? Edit: reszte posta wywalilem zeby nie bylo ze sie nasmiewam z mlodszych userów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 menu robie na skryptach a gre normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 xD Zawsze jeden klocek wstawic mozesz xD nikt tego nie zauwazy a i menu bedzie latwiejsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Tylko jak niby w ten kod miałby wstawić klocek? Jestem ciekaw odpowiedzi, Blackmaul xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 gosh, zawsze mowilem, zeby *poprzegryzac kable od internetu wszystkim uzytkownikom mlodszym niz 12 lat* =| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Września 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 ale po co robi skrypt na kolejkach, skoro można normalnie w key enter dać kod i tyle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 gosh, zawsze mowilem, zeby *poprzegryzac kable od internetu wszystkim uzytkownikom mlodszym niz 12 lat* =| Ta, 2 lata temu byś mówił, że użytkownikom młodszym niż 10 lat xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 2 lata temu nie bylem tu zarejestrowany. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Ale internet pewnie miałeś ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Bez obiektow to raczej fajnej gry nie zrobisz...... ale wyluzujcie on ma 10 lat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Wyluzujcie. Max powiedział, że menu robi na skryptach, a grę "normalnie". Domyślam się, że ma obiekty, sprity i tym podobne. Little Fish, jeśli chcesz przegryzać kable, przegryź je Blackmaulowi. Maxa jeszcze można wytrzymać (mimo ortografii), ale Blackmaula, za bezsensowne wyśmiewanie się z młodszych użytkowników, już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 6 Września 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Czepiasz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Ja się czepiam? Przecież ewidentnie widać wyśmiewanie się Blackmaula z Maxa. Może Max sam nie jest bez winy (niepotrzebne przekleństwa - też go obraził, ale to powinien załatwić za pomocą ostrzeżenia mod - nie powinno być kłótni), ale Blackmaul mimo to nie powinien tak odnosić się do nowego, niedoświadczonego użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi