Cordoba Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Tytuł: Revenge on the gangster Opis: Jesteś byłym policjantem, nazywasz się Peter, znajdujesz się w domu gangstera, który zabił twoją córkę, bowiem znajdywała się w nie właściwym miejscu, o nie właściwym czasie i została nieszczęśliwie, śmiertelnie postrzelona podczas strzelaniny gangów, byłeś świadkiem tego nieszczęsnego aktu, widziałeś go i nie dorwałeś tylko dlatego, bo chciałeś ją uratować, lecz ona już nie żyła.. Wtedy postanawiasz sobie, że pomścisz śmierć swojej córki. Twój cel jest tylko jeden, dorwać go i zabić. Autorzy: Programowanie: Cordoba Fabuła: Cordoba Grafika: Cordoba Muzyka: Cordoba Screeny: Screen1 Screen2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Proponowałbym dać jaśniejsze podłoże. Grafika podoba mi się - schludna i prosta. Fabuła może być ale mógłbyś trochę ją rozbudować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Brzydka chata jak na gangstera, i... jeżeli nie znasz angielskiego to nie próbuj wymyślać angielskich tytułów. Chyba że nie zdradziłeś nam całej fabuły, to wtedy przepraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 zapowiada się niezła produkcja na prawdę :) czekam na dalsze informację dotyczące powstawania gry jak popatrzyłem na fabułe , nie wiem dlaczego ale skojarzyło mi się z Reirem mojego autorstwa , tylko że ta gra a R.E.I.R to niebo a ziemia w tym że moja gra prezentowała żenujący poziom graficzny i była nieschludnie wykonana ale na przyszłość planowany jest remake który będzie ładnie wykonanym odpowiednikiem pierwowzoru :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 ahahahahahahahahahahahah fabuła XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Stycznia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Hm, czytając fabułę doszedłem do wniosku, że w tytule by trzeba OF na ON zamienić... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Hm, czytając fabułę doszedłem do wniosku, że w tytule by trzeba OF na ON zamienić... Cóż, ja z angielskiego nigdy orłem nie byłem, więc mogłem popełnić jakiś błąd... :D A skoro 'gnysek' mówi, że trzeba zmienić 'of' na 'on' to tak też uczynię. jeżeli nie znasz angielskiego to nie próbuj wymyślać angielskich tytułów No, ale dla mnie tytuł po angielsku lepiej brzmi. --- Co do samej fabuły, to jeszcze ją trochę doszlifuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 a może to nie gangster rzeczywiście zabił córkę głównego bohatera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 a może to nie gangster rzeczywiście zabił córkę głównego bohatera? Spokojnie, jak dopracuje fabułę, to, to już będzie pewne. :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Nikas twierdzisz że po zabójstwie zabójcy nasz były policjant chce się zemścić na całym gangu? A żeby tego dokonać sam staje się gangsterem i inwigilując szeregi gangsterów poznaje nazwiska szefów gangów, a wśród nich jest nazwisko jego ojca? I to jego ojciec zaaranżował wszystko w ten sposób aby nasz bohater zabił innych szefów? Zobaczycie że w drugiej części okaże się że jego żona była eksperymentem naukowym! #teorie #dyzmek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Nikas ma rację. Jakie są dowody na to, że to gangster?? Nie chcę grać w grę, gdzie zabiję niewinną osobę :unsure: A może policjant sam jest skorumpowany a jego córka była tak naprawdę tajniakiem z CBA :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Fakt fabuła nie dopracowana, dlatego też daję trochę poprawioną wersję: Jesteś byłym policjantem, nazywasz się Peter, znajdujesz się w domu gangstera, który zabił twoją córkę, bowiem znajdywała się w nie właściwym miejscu, o nie właściwym czasie i została nieszczęśliwie, śmiertelnie postrzelona podczas strzelaniny gangów, byłeś świadkiem tego nieszczęsnego aktu, widziałeś go i nie dorwałeś tylko dlatego, bo chciałeś ją uratować, lecz ona już nie żyła.. Wtedy postanawiasz sobie, że pomścisz śmierć swojej córki. Twój cel jest tylko jeden, dorwać go i zabić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Mam deja vu, czy te screeny widziałem jakieś pół roku temu na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Mam deja vu, czy te screeny widziałem jakieś pół roku temu na forum? Owszem, dawałem screen-a z tego pierwszego pokoju na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi