dyzmek Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 jak w tytule stworzyłem do swoiej gry Fare , drzwi jak zobaczyłem efekt końcowy byłem mile zaskoczony mój talent się rozwija nie tylko programistyczny ale i graficzny :) można użyć tej grafiki , jeżeli komuś się przyda :) https://gmclan.org/up6167_6_spr_door.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 top-down .. Gdzie jest dawny dyzmek :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 nie rozumiem , o co chodzi dawny dyzmek ? jezeli chodzi o tego nie chlujnego , nie umiejętnego trolla to mówię tak : odszedł z dniem gdy zaczołem się uczyć gml-a i starać dając z siebie maximum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Stycznia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Gdzie tam jest top-down ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 one są od góry , ogólnie powiem z lotu ptaka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 one są od góry , ogólnie powiem z lotu ptaka . chyba raczej od przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Gdzie jest dawny dyzmek Tutaj: przezemnie BTW: Ja tak malować top-down nie potrafię, szacun dyzmek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 wiele razy widziałem podobne drzwi , w grach 2d od góry nawet bym mógł pokazać screeny , ale jestem zajęty pisaniem Fare i czytaniem dokumentacij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 bo to są przewrócone drzwi top-down :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Mi także przypomina mi to bardziej dekorację do gry platformowej ew drzwi do gry RPG niż top-down :D . Ale w grze jak się będą jakoś otwierać, to będzie wyglądać inaczej(może :D ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 I Salomon z pustego nie naleje. Powiem tak, kiedyś robiłeś urokliwe gówniane gry. Teraz będą tylko gówniane jakich całe mnóstwo. To, że wszyscy zaczęli Cię traktować jak niedorozwiniętego kuzyna albo jakieś głupiutkie zwierzątko, tego nie zmieni - nawet czytanie dokumentacij. Drzwi top-down Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Powiem tak, kiedyś robiłeś urokliwe gówniane gry. Teraz będą tylko gówniane jakich całe mnóstwo. To, że wszyscy zaczęli Cię traktować jak niedorozwiniętego kuzyna albo jakieś głupiutkie zwierzątko, tego nie zmieni - nawet czytanie dokumentacij. Drzwi top-down Kocham Cię, ten rysunek przemówił do mojego serca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Albo może to są drzwi rozsuwane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Stycznia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 top-down to to mogą być skrzynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 top-down to to mogą być skrzynki jakby ściąć na brzegach toby zgrabna trumienka wyszła. Ale tak w ogóle, to trzeba przyznać że to jest naprawdę ładne, cokolwiek to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Skrzynka? Trumna? Ja tam widzę kanapę, telewizor, dywan, gramofon a od biedy nawet naprawdę ciemne akwarium! ..tylko za cholerę w tym drzwi nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Skrzynka? Trumna? Ja tam widzę kanapę, telewizor, dywan, gramofon a od biedy nawet naprawdę ciemne akwarium! ..tylko za cholerę w tym drzwi nie widzę. Ze śmiechu spadłem z krzesła :lol2: @Temat: A ta mikrofalówka bardzo ładna. @Edit: Cholera, nie zauważyłem kiedy tu był ostatni post, proszę wybaczyć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi