TeeGee Opublikowano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Ta, faktycznie dobrze idzie. Jeszcze wypluje swoje słowa i YoYo faktycznie dobiją do tych swoich dwóch baniek. Nie żeby mnie to martwiło! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Gdzieś to da się sprawdzić? Skąd Gnysek wie ile juz jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 No litości :D. To Humble Bundle - masz staty na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Września 2016 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Musisz przewinąć stronę z bundlem do dołu. $1,730,217 na tę chwilę, więc przez 7 dni te 2miliony może się udadzą. YYG sprytnie zrobiło, bo najpierw jak wystartował bundle to napierdzielali info na twitterze i FB (osobno YYG, osobno pracownicy, osobno ludzie których gry tam trafiły), a dopiero po kilku dniach jak zwolniło wysłali newsletter - co pomogło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Boże to jest tak wielkie że to zignorowałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Września 2016 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Strzelam, że skończy się na 2.200.000$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 15 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Ja podobnie. Fajnie, bo to naprawdę więcej niż się spodziewałem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Września 2016 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Niepotrzebnie sprzedawałeś rower, jednak będzie na chleb :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 15 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 No i są te magiczne 2 miliony. Muszę przyznać, że naprawdę grubo to wygląda i super uczucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Mam nadzieje że yoyo tego nie przepije i faktycznie pójdzie na rozwój, oby był bardziej widoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Września 2016 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Ale YoYo na rozwój kasy nie brak, bo należą do Playtech i z tego co wiem zatrudniają prawie 30 osób w stosunku do 10 które było jak ja tam pracowałem. Kurs giełdowy Playtecha znajdziesz tutaj: http://www.bloomberg.com/quote/PTEC:LN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 15 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Ano. Dla nich to pewnie bardziej działanie promocyjne niż zarobkowe. Zwłaszcza, że zbliża się premiera kolejnej wersji GMa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Września 2016 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Ja tak czuję, że nowa wersja jest bliska i ten bundle to jest ostatnia okazja, żeby jeszcze zebrać jakiś hajs na obecnej wersji, bo za chwilę nikt już jej nie kupi. Promocje 50% na jakiś moduł są praktycznie bez przerwy, więc to była chyba ostateczna wyprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 I dobra opcja, żeby nabić liczbę userów potencjalnie zainteresowanych premierą nowej wersji. I tak - jest już blisko, bo devi dostają bety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 A coś ciekawego w niej dodali? Czy nie możesz zdradzać? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Jeszcze nawet nie odpalałem, ale ogólnie i tak nie mógłbym nic powiedzieć :(. Zresztą oni i tak sami tu i ówdzie mówili na czym się będą skupiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Oby nie zrobili modelu subskrypcji miesięcznej jak kiedyś coś powiedzieli :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Września 2016 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Czemu nie? Ja tak korzystam z kilku rzeczy już i zamiast płacić 1000zł wolę 20zł miesięcznie. Btw. nie wiem TeeGee czy mówiąc o samej becie nie powiedziałeś za dużo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Wątpię, żeby to było 20 zł miesięcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Stary numer. Dla przykładu w Humble Game-Making Bundle był dołączany program do pixel artu - Pro Motion w wersji 6.5. Nieco później wydali najnowszą wersję NG do której można było kupić upgrade licencję po niższej cenie, ale sęk w tym, że nie obowiązywała ona tych, co dostali ją z bundla. Jednak ostatnio się zreflektowali i upgrade dotyczy każdego. Ciekawe jak YoYo postąpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 18 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Czemu nie? Ja tak korzystam z kilku rzeczy już i zamiast płacić 1000zł wolę 20zł miesięcznie. Btw. nie wiem TeeGee czy mówiąc o samej becie nie powiedziałeś za dużo :) Bardzo możliwe, ale o becie słyszałem wcześniej w sieci, więc to chyba tajemnica poliszynela :P. I też niestety wątpię, żeby to było 20 zeta miesięcznie - już szybciej 20-30 dolków. No ale tego to pewnie jeszcze oni sami nie wiedzą - pożyjemy, zobaczymy. Tymczasem pod koniec bundle trochę przyspieszył - już prawie 2.4mln i nadal leci. Obstawiam, że zatrzyma się na 2.5-2.6, a to serio DUŻO więcej niż zakładałem. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Stary numer. Dla przykładu w Humble Game-Making Bundle był dołączany program do pixel artu - Pro Motion w wersji 6.5. Nieco później wydali najnowszą wersję NG do której można było kupić upgrade licencję po niższej cenie, ale sęk w tym, że nie obowiązywała ona tych, co dostali ją z bundla. Jednak ostatnio się zreflektowali i upgrade dotyczy każdego. Ciekawe jak YoYo postąpi. Nie pamiętam żadnych darmowych upgreadów yoyo :P więc masz odpowiedź na swoje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Nie pamiętam żadnych darmowych upgreadów yoyo :P więc masz odpowiedź na swoje pytanie. Za yoyo może nie, za czasów Overmarsa były konwertowane klucze. Ale moje pytanie brzmiało czy wprowadzając ewentualne niższe ceny za upgrade YoYo nie będzie dyskryminowało humblowych posiadaczy nie dając możliwości upgrade'u akurat im ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Września 2016 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Myślę, że humble bundle dowodzi, że nie będzie upgrade kluczy. Albo tylko z wersji master. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Września 2016 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Btw. a sprzedaż samego Solstice na Steamie spadła/wzrosła/bez zmian w trakcie bundle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Bez zmian. Kiedy Cinders była w bundle'u, to sprzedawała się lepiej, ale tutaj ten efekt nie zaszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Jakieś wnioski już ci się nasuwają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Żadne tak serio. Po różnych statsach widzę, że ogólnie bardzo dużo rzeczy się pozmieniało przez ostatnie kilka lat, a dwie gry to i tak za mała próbka, żeby wyciągać jakiekolwiek sensowne wnioski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Września 2016 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Jedno się nie zmieniło - jak wydajesz grę to albo sprzeda się 5 sztuk albo milion, to wciąż loteria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Właśnie to się trochę zmieniło. Przy bardziej niszowych gierkach można było liczyć na równe sprzedaże w środku stawki. Teraz nawet one podlegają zasadzie "hit or shit", bo po prostu jest większy tłok, algorytmy Steama bezlitosne, a monopol Valve bliski 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi