g-Enjoy Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Tibia - Normalnie pękłem ze śmiechu, jak to czytałem :lol2: Bo tak jest naprawdę, nienawidzę Tibii. CipSoft to naziści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 CipSoft to naziści. Bo to niemiecka firma?? :] Technology's - Strona prowadzona przez Maxiusa. Ta strona jest o wszystkim, co związane z kompami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Bo to niemiecka firma?? :] Technology's - Strona prowadzona przez Maxiusa. Ta strona jest o wszystkim, co związane z kompami :) Nie, bo ta gra to jedno wielkie zło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmak2 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 http://technologys.ok1.pl To forum które powstało niedawno Zapraszam wszystkich gmclanowiczów na to forum. :thumbsup: narazie na forum są: Ja (Adam1995) ziomalik (moinor) VanGogh (VanGogh) warcraft (warcraft) tuxman :bye1: SERDECZNIE ZAPRASZAM :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 No, fajna stronka. Szybciej się rozwija niż mój CompuTech :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Wiedzmak2: Tutaj masz strony reklamować! (Był oddzielny temat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 narazie na forum są: Ja (Adam1995) ziomalik (moinor) VanGogh (VanGogh) warcraft (warcraft) tuxman bye1.gif Nie ma to jak śmietanka towarzyska ;] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 http://technologys.ok1.pl To forum które powstało niedawno Zapraszam wszystkich gmclanowiczów na to forum. thumbsup.gif narazie na forum są: Ja (Adam1995) ziomalik (moinor) VanGogh (VanGogh) warcraft (warcraft) tuxman bye1.gif SERDECZNIE ZAPRASZAM thumbsup.gif No już widziałem stronkę, fajnie można tam maxiusowi jechać :P błecheheh w tym temacie kryniak i ja mu pocisnęliśmy, i już nasze posty skasowane, a maxius przeprosił TuxMana :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 http://youtube.com/watch?v=bDXcQSIUO10&fmt=18 OpenArena: Kill 'Em all! - By Bagno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 @Bagno: Fu! Za wolno sie ruszasz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Łe, OpenArena, nudna giera. Z darmowych sieciowych strzelanek dużo lepszy jest Enemy Territory, a ogólnie ze wszystkich to oczywiście Team Fortress 2 i nie ma bata ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 a ogólnie ze wszystkich to oczywiście Team Fortress 2 i nie ma bata ;p .Ja Cię grzecznie proszę, przestań eksponować na forum swoje podniecenie TF2, bo doprowadzisz do tego, że pozbędę się reszty kasy jaka mi została kupując Orange Boxa. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Oj kupuj kupuj. Kupując Orange Boxa oszczędzasz jakieś 150%-200% patrząc na tytuły jakie tam są i cenę :P . A dla takich rzeczy jak Team Fortress 2, Portal czy wszystkie części Half-Life 2, to warto wyłożyć te 100zł :P . Odkąd kupiłem Orange Boxa, to gram w zasadzie tylko w gry z niego xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Tylko drogi strasznie. Sprawdzałem w Empiku - 124zł. Ale i tak, gdybym mam kupować TM, to kupię całego Boxa, bo oddzielnie gry chodziły bodajże po 50zł, więc się bardziej opłaca. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ja kupiłem na Steamie za równowartość jakiś 105zł ;p . Nie mam pudełka i płyty, ale po co mi one, żeby miejsce na półce zajmowały xd ? Wolę sobie ściągnąć kiedy tylko chcę ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ha, a później znów Ci nie będzie jakiś klucz działał i będzie płacz. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Większe zagrożenie jest z pudełkiem, bo nie masz pewności, czy ktoś nie posiadający Orange Boxa nie aktywował sobie takowego identycznym kluczem aktywacyjnym jak Twój ;p . A tak, to mam przypisane gry do konta odgórnie i jestem szczęśliwym człowiekiem xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Steam to zło w czystej postaci. Nie mogę po prostu włączyć i grać, tylko jakieś smacje-aktywacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 A wolisz się bawić w crackowanie i szukanie non-steamowych serwerów, czy mieć wszystko od razu po wpisaniu jednego głupiutkiego klucza ;p ? A Steam to genialna rzecz, nie ma lepszej rzeczy od kupowania gier przez internet tak, że potem się je ściąga, a nie męczy z upychaniem płyt po kątach ;p . Do tego, raz kupisz i masz już do konta przypisane i to jest piękne, nie musisz na płyty nagrywać, a w każdej chwili da się ściągnąć :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 nie musisz na płyty nagrywaćAle można, ma się rozumieć? Bo nie uśmiecha mi się perspektywa ściągania iluś tam mega danych po każdej deinstalacji. Poza tym, ja jakoś nie mam na razie zaufania do Steama. A wiadomo, czy coś nie gruchnie w bazie i czy moje gry nie pójdą się kochać? Co jak co, ale nie ma to jak pudełko w ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Chyba można, bo istnieje w Steamie taka opcja jak "Utwórz zapasowe pliki gry". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 @Bagno: Fu! Za wolno sie ruszasz :P Chcesz prawdziwie mistrzowskiej gry? Proszę Cię bardzo, wczoraj byłem zmęczony :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Trzeba było nie pić z pięcioma kolegami na spółę jednego piwa ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Trzeba było nie pić z pięcioma kolegami na spółę jednego piwa ;p . Nie piłem, po prostu nie mogłem odejść od gry o nazwie FEAR :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 I może jeszcze powiesz, że widzisz białe myszki i małe dziewczynki z długimi, czarnymi włosami opuszczonymi na twarz? Nie z nami takie numery! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 I może jeszcze powiesz, że widzisz białe myszki i mały dziewczynki z długimi, czarnymi włosami opuszczonymi na twarz? Nie z nami takie numery! Nie piłem, przysięgam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 A suszy Cię teraz i głowa boli ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 A suszy Cię teraz i głowa boli ;p ? Głowa mnie boli, bo znowu nie spałem, ale nie suszy (nie, nie mam kaca bo nie piłem) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 czujesz piasek w gardle? EDIT: zapomniałem że to ciekawe linki... NBOT.pl =) mój projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 NBOT.pl =) mój projekt Pieter, masz tam bota do Tibii 7.6 bo tam w downloadzie jest tylko do 7.92 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi