Adriann Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Witajcie,mam bardzo dziwny problem,poniższy kod nie działa po naciśnięciu klawisza Tabu a pod innymi jak QWER..itp śmiga,na czym to polega/.? GML if keyboard_check(vk_tab) && tryb=1 then tryb=0; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 A zamiast vk_tab podstaw 9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 hymm...a ma ktoś liste w ten sposób oznaczonych klawiszy? EDIT: I obawiam się że to w dalszym ciągu nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 a jak to wpisujesz? I najważniejsze pytanie: Która wersja GMa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Z tego co pamiętam vk_tab można było użyć tylko z keyboard_check_direct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Nie ważne, już wiem. W GM 8.1 nie działa tabulator wogóle. W Studio jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Czyli wszystko jasne. 8.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 keyboard_check_direct nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheLukLook Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 W wersji 8.1 nie działa, ale w poprzednich wersjach coś z tym kombinowałem :) Uważam, że 8.1 to najgorsza wersja, gdyż najbardziej mnie wnerwia kiedy się ścina przy odtworzeniu muzyki (sound, nie w roomie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO_mek Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 W wersji 8.1 nie działa, ale w poprzednich wersjach coś z tym kombinowałem :) Uważam, że 8.1 to najgorsza wersja, gdyż najbardziej mnie wnerwia kiedy się ścina przy odtworzeniu muzyki (sound, nie w roomie). W GM8.0 też był problem z TABem. Tu była o tym mowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi