Danieo Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Cześć to znowu ja. Tym razem mam problem z Splash Screemem. Otóż, gdy w global game settings ustawie splash screen i odpale gre testowa (próbowałem tez z exe ) to nie ma mojego SS. I tu moje pytanie czy to to że mam wersje FREE (Dopiero odkladam kase na pełną) , czy musze go wywołać skryptem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 A może gra się wczytuje tak szybko, że nie splash screen się nie pojawia? Bardzo często tak jest w nowych wersjach GMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Znaczy chodzi mi o to że zamiast mojego pojawia sie SS GMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Listopada 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Pytanie - GM 8.1 czy Studio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Listopada 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Splash na Windowsie nie jest tylko do instalatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Nie bo obrazki do instalki osobno się daje. A chociaż splash jest w global settings ustawiomy to i tak go w grze nie widac tylko , widac ten Made with Game Maker Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Listopada 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Hm, no nie wiem, używałem GM jeszcze na długo zanim miał premierę, ale nie było splash screena przy testowaniu - może jest przy odpalaniu jak stworzysz EXE, natomiast nie wiem jak jest w wersji free - ale pewnie tutaj to nie działa lub jest bug którgo należy zgłosic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Znalazlem na forum YoYoGames splash w studio dostepny jest w PRO A do PRO mam jeszcze 50$ do uzbierania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 drogi strasznie ten gamemaker, pomyslec, ze c++ jest za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi