Pietrz Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Tytuł: Mario Gatunek: Platformówka Opis: Parodia gry Super Mario Bros, gra na konkurs GMDuel. Download: http://www19.zippyshare.com/v/13573089/file.html Rozmiar pliku: 6,5mb Autorzy: Grafika: Nintendo, Intelligent Systems Muzyka: Nintendo, Intelligent Systems, Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Kudos! Wykonanie nie jest doskonałe, ale gra jest rewelacyjna! Ciężko będzie zrobić coś lepszego! Podoba mi się to że nie ma spojleru w screenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 ahah cale menu not avaible :00 nie wiem jak reszcie ale mi po zrobieniu się dużym przy rozwalaniu jakichkolwiek klockow wyskakuje brak odpowiedzi czy tam program nie odpowiada (pewnie przez windows 8) a jak nie wezme tego bonusa to gry nie da się przejść xD jak tak miało być i spojleruje to sorry xo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 zgłupiałem. na czym ta gra polega? ;x a więc tak - gameplay jest karygodnie krótki i niezbyt rozbudowany - 2/5 muzyka - 3/5 grafa z Mariana - 3/5 bonus - 6/5 :D czyli 7.5 na 10 gz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Za krótkie, zdecydowanie. Pierwsze 30 sekund było zwałowe ale się skończyło i tyle. Nie ma tu za bardzo co oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 W końcu! Bo kilkunastu próbach ściągania (problemy z internetem) w końcu się udało! Dobra: gra jest krótka, szczerze mówiąc bez sensu, ale mnie tak rozśmieszyła, że dalej nie potrafię się ogarnąć :D. Dziękuje za polepszenie końca dnia pełnego pracy i babrania się w kodzie ;). PS. Podaj link do muzyki, proszę :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 powiem ci, że jak ściągałem to myślałem, że szajs ale jest naprawdę śmieszne, szkoda tylko, ze takie krótkie SEXY LADY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Więcej takich gier na gmclan!!! Czekam na rozwinięcie tej gry poza gmDuel!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 5 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Haha, instawin! Zanim pobrałem to myślałem że kolejny nieśmieszny bullshit o Mario a tu taka perełka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Wreszcie oberwał ten wredny pies! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Awesome! Wiem ze juz wygralo ale musze napisac to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi