Danieo Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Witam ! Mam małe pytanie dotyczace ulepszenia GM'a. Czy jak kupie wersje Standard to bede mogl ja ulepszyc do PRO po nizszej cenie niz gdybym kupil odrazu PRO, i czy opcje dodawania reklam i DLC to jest DLC do PRO tak jak export na androida itd. Czy funkcja dostepna tylko w w wersji Master ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Października 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Wszystkie ficzery są przecież na stronie YYG - http://yoyogames.com/gamemaker/studio zobacz tabelkę w połowie strony - DLC itp. to jest Developer Services Portal (DSP). Z tego co kojarzę nie ma update z ST do PRO, aczkolwiek jak masz GM8.1 to możesz kupić GM ze zniżką i na będzie PRO w cenie ST. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jeszcze jedno z tego co zrozumialem z GM Wiki to wlasny Splash Screen jest tylko w wersji PRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Podaj link gdzie to masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 klik to jest link do gml i tam na gorze pisze na poczatku tresci. Bo poczatkowo probowalem z global game settings uatawic splash screen i nie dzialalo a pozniej bawilem sie GML i tez nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Zapomnialem moja wersja GM to free bo odladam dopiero pieniazki . A splash screen to zqykly obrazek PNG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi