I am Lord Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Chyba nie dam rady nic wymyślić :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Uuu!!! Nawiązanie do tematu może być bardzo subtelne. I tak oceniać gry będą ludzie, więc wygra lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Fajne macie tematy..nie ma co marudzić,trzeba się zabrac do pracy;) Ja już sie nie moge doczekac mojego tematu..dawno w gm się nie bawiłem..:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Chwila moment, to jak ja się dogadam ( albo nie) z kacperskim, to mam pisać do Threefa i on mi daje temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 To (najlepiej obaj) mówicie mi kiedy chcecie zaczynać, ja wrzucam temat na swoją stronę i jak minie wyznaczony czas to temat pojawia się na stronie. Proste. Temat który wam przypadł chyba ty sam wrzuciłeś. :D Mogłem zawczasu sprawdzać kto dodaje tematy. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Fajne macie tematy..nie ma co marudzić,trzeba się zabrac do pracy;) Ja już sie nie moge doczekac mojego tematu..dawno w gm się nie bawiłem..:3 I tak mnie rozniesiesz... ;x Ale dobra, tu chodzi o zabawę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 kacperski chyba nie żyje, albo chociaż tu nie wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrz Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Jakby Pietrzm się zgodził, mogę zacząć o północy z czwartku (dzisiaj) na piątek. :P Termin mi jak najbardziej odpowiada ; D, czyli ustalone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 OK. Zaczynacie dziś. Kończycie na koniec tygodnia. Świetny temat. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ciekawe jaki nam się trafi..szkoda że dziś nie można się dowiedzieć i przez noc poszukać pomysłów;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Możecie zacząć o godzinie 21!!!! Wystarczy że obaj się zgodzicie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Obaj sie zgadzamy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 No to zaczynacie! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 A temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Na threef.cba.pl po godzinie 21:00. Ciekaw jestem waszych pomysłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Yay! Postaram sie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Do kiedy można się maxymalnie odezwać, bo boję się o tego kacperskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 No też się boję. Miałem obawy czy zatwierdzać go (a także Pietrzm, Cysior i Boad) do udziału, ale zaryzykowałem. Jeżeli nie da znaku życia do końca pojedynku MXQ vs Uzjel to Uznamy go za przegranego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 No nie mogę..kontrowersyjny temat..:D Zabieram się do pracy.;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Cysior to z tego co pamietam user gmclanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Cysior to z tego co pamietam user gmclanu Tak, tak! Właśnie trwa jego pojedynek! Good Luck panowie temat złoto: "Niemcy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ou faken szite, Niemcy... Dobra, i tak mam juz wstepny koncept.. E: danke schon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Marzy mi się jakaś gierka w stylu Dyzmka. :( Oppa Dyzmek Style! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 No nie przesadzajmy...to by było zbyt wiele...;D ps: Powodzenia Bedziom!;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Dzieki... Wbrew pozorom nietrudno cos wymyslic. Wydaje mi sie, ze mam dobry pomysl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 IMO niemcy powinni być w finale :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Pomysł to nie wszystko! Byłeś na prelekcji Sosa więc wiesz co robić. Z tym że ty nie masz jak minimalizować grafikę w swojej grze. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Da sie! Zrobie trojkaty, kola i kwadraty xD Ale nie musze zbytnio upraszczac w porownaniu z konceptem. Najwiecej problemow to z dzwiekami bedzie, bo grafa to u mnie pol biedy, a kodzemia zbyt duzo ni mam. Czas oczywiscie do polnocy z niedzieli na poniedzialek? E: @down: dziadu jeden!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Da sie! Zrobie trojkaty, kola i kwadraty xD No to polepszysz grafikę! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja mogę o każdej porze zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi