Adriann Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Termin...kiedykolwiek byleby koniec był do niedzieli bo jednak w poniedziałek będzie ciężko i ps: kim jest smoq? Chyba nie ma go na tym forum,przynajmniej pod tym nickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Bedziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 smoq to Bedziom. Zaraz zablokuję możliwość głosowania na tematy i przypiszę je do każdego pojedynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Tako wróżę ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 @Chell to tylko góra drabinki, ci którzy przegrają spadają tam niżej i mają jeszcze szansę na wygraną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Jakie to ma znaczenie skoro i tak pewnie Adriann ze mna wygra? :( Ale nie no, dam sobie reke uciac, ze tak wlasnie to bedzie wygladalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Jeszcze nie wiadomo czy Elevator cię czasem nie pokona, więc nie martw się na zapas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ty to masz dar pocieszania:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Dam mu popalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 No to kiedy zaczynacie? Dziś o 0:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Spoko!;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Tak jest! 1-3. Powodzenia, Elevator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 GL you too :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 @Chell, @Elevator odpowiada wam termin? Możemy zacząć o dowolnej godzinie. 23:00? 00:00? 09:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Tak, walczymy już :& @sorry nie już, bo skoro od 1 to od polnocy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 To zacznijmy jak naj szybciej;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Spoko, o 00:00 na threef.cba.pl automatycznie pojawi się wasz temat. Zaraz zobaczę co to będzie i napiszę wam ile czasu będzie trwał wasz pojedynek. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ja mogę też od razu zaczynać dzisiaj o 0:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ja osobiście wolałabym od piątku o drugiej rano do poniedziałku tej samej godziny (żeby był margines po północy między niedzielą a poniedziałkiem na dokończenie różnych szczególików i zmagania z moim wspaniałym łączem internetowym). Czy też właściwie zacząć o dowolnej porze, byle były co najmniej 3 doby i się kończyło o drugiej w nocy. ;) Normalnie to bym zaczęła i jutro, ale akurat wtedy większość czasu mnie w domu nie będzie, więc... ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Fuuuuck! Nie sądziłem że tak ciężko będzie przypisać wam tematy. Mały spojler: Temat "Koty" uzyskał najmniej (-12) głosów. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Huder, pytanie czy Cysior może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Nic dziwnego,to głupi temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 boję się tematu "prepare your anus"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 To ja powiem że "PREPARE YOUR ANUS" uzyskał -7 punktów czyli przedostatnie miejsce. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ale niektóre tematy mogły być jednak troszkę...ocenzurowane, mam na myśli ten powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Nie wiem co rozumieć przez temat "szkoła szkoła"... edit: mniejsza o to, mam już swoją... interpretację :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Nie jestem zadowolony z tego jak ułożyły się tematy. Najfajniejsze są w eliminacjach, a tematy finałowy i półfinałowe są bardzo nudny. Chell, Elevator, Adriann, Uzjel, MXQ macie świetne tematy liczę na dobre gry. @sunflower mam nadzieję że temat tobie również będzie pasować. :) Życzę powodzenia wszystkim, a w szczególności tym którzy zaczynają już za niecałe 2 godziny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Jak się bawić to się bawic ... Ja też mogę zacząć od 0:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Ja nie wiem, jak się wyrobie czasowo, tzn. kiedy będę mógł... Ale na pewno nie dziś i nie jutro. Może piątek-sobota. Threef, czy to oznacza, ze mam jakiś dupny temat? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 To znaczy ze ty jeszcze nie masz tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi