Gibki Kaktus Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Szkoda, że się nie zalicza, bo według mnie jest lepsza od Kalesona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Zwaliłem sprawę. Mea Culpa. Btw tem "musk" mi sie nie niszczy :( @up: dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Threef, razem z sunflower chcielibyśmy poprosić o przedłużenie terminu naszego pojedynku. Prosilibyśmy o 24h, choć mogłoby być też 12h, 6h lub ewentualnie 3h. Mam nadzieję, iż rozważysz naszą sugestię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Ok skoro już tak, to zgodzę się pod warunkiem że pokarzesz co już masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Ok, zaraz ci wyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Musk uploadniety przeze mnie stracil tytułowe "niszczenie" (az taka przepasc jest miedzy gm 6 a gm 8.1 :P?), sorry Ok, zaraz ci wyślę. okaż szacunek :glare: :glare: :glare: :glare: :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 to kto wygrał w końcu?? [EDIT] Powtórka jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Nie kumam tego Musku. :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 to kto wygrał w końcu?? [EDIT] Powtórka jutro? Szczerze? Jestem za. I tak na razie nie ma Sheriffa. Co ty na to Kaleson? Kolejna godzina? Tym razem będziecie przygotowani. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 ok uzjel ja moge w piatek od 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 MXQ Zostaw mi na PW jakiś kontakt do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Musk uploadniety przeze mnie stracil tytułowe "niszczenie" (az taka przepasc jest miedzy gm 6 a gm 8.1 :P?), sorry okaż szacunek :glare: :glare: :glare: :glare: :glare: Podejrzewam że to przez zmieniony system masek spritów, nie wykryło kolizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Stwierdzam, że Adriann bezkonkurencyjnie wygrał. Gratuluję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Ja jestem cały czas :o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 ok uzjel ja moge w piatek od 14 Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaleson Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Jasne, ja jestem gotów na dogrywkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Ja też. 20:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 OK, to o 20:00 zaczynacie kolejny godzinny pojedynek specjalny. ;) Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 :D już wiem kto nie wygra :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Ok Threef, my z Uzjelem mamy ustalone: Piątek 9 listopad 14:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 OK, kończycie 12-11-2012 20:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 :D już wiem kto nie wygra :jezor: Masz na myśli siebie czy mnie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaleson Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Dobra za 40 minut dogrywka, Piedro szykuj się na porażkęęę ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Tja.......... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Masz na myśli siebie czy mnie? :P Kalesona :sleep1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Znowu niszczenie? Geez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Tak temat to nie pomyłka, znów Niszczenie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaleson Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 omg przegrałem -.- ale dam z siebie wszystko @edit Nie mam weny, wycofuje się. :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Czołgi [LPM]Strzał w kierunku myszki [PPM] (Przytrzymaj) jedź w kierunku myszki strzelaj do czerwonych czołgów i nie daj sie zestrzelić. Miłej gry Czołgi v 1.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Piedro pokazując że jest w stanie wymyślić cokolwiek w tak krótkim okresie czasu weźmie udział w konkursie. Decyzję podjąłem na podstawie 2 gier jakie podesłał, a dokładnie poziomu względem gry Musk. Dzięki Kaleson za chęci i powodzenia w dalszym kodzeniu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi