Threef Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Chell vs Huderlord - "Kosmos, inny wymiar, niebo, duchy i ogólnie astral" Mam nadzieję że 'problemy' osobiste już są rozwiązane, i możecie zabierać się do roboty. Termin chyba podobnie jak ostatnio. Spróbujcie do końca tygodnia (albo np.: środy) pokazać co wymyśliliście (na PW albo tu w temacie) i jak obaj będziecie mieli coś fajnego to pozwolę kontynuować. W przeciwnym wypadku wygra ten który zrobił lepiej to co już ma. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Bardzo ciekawy temat, chyba wiem co zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Chell vs Huderlord - "Kosmos, inny wymiar, niebo, duchy i ogólnie astral" *korzysta z NOOOO~ buttona w rozszerzeniu Opery* No, ale przynajmniej teraz chyba będę mogła się wziąć wreszcie za ten projekt, bo wcześniej to semestr mi się kończył. >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Poddaje sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Gwoli formalności - moja część poszła na PW do Threefa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Elevator: a co jeśli ja poddaję się bardziej? Bo w sumie nie zrobiłam specjalnie nic z tamtej gry (chyba te projekty kompletnie zabrały mi siły do robienia czegokolwiek na zadany temat), a w sumie ty oddałeś więcej niż ja. >.< Więc jak? Chcesz grać dalej, czy może jednak uważasz, że to ja mam walczyć z kimkolwiek kto wygra pojedynek Chell vs Huder? ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Uznajmy ze wygralas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Hmm... czyli chcesz wycofać się z turnieju? Ok, mi to pasuje, ale to oznacza że zostały nam już tylko 2 pojedynki! @Chell gdzie mi wysłałeś PW? Nie mogę znaleźć. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Inna sprawa mnie zastanawia. Jak Chell swoją grę wysyła na PW, to jak ona ma zostać poddana ocenie użytkowników? O.o' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 No właśnie Chell wysłał mi sam opis gry, który jest naprawdę niezły, ale jakby teraz miał się zakończyć pojedynek to zwycięzcą byłby Huderlord. Czekam na grę. Bo jeżeli Chell zrobi to co opisał to jest w stanie konkurować z tym co już zrobił Huderlord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Nie chcę być niecierpliwa, ale... ...co dalej? ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 To to jeszcze trwa?! Zaraz będą 4 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Tak, został jeszcze jeden półfinał i finał. Mnie też już to męczy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 To chell oddał czy nie w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 No nie! I jeżeli mnie dziś czymś nie zaskoczy to wygrywasz. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Dobra, czyli jeśli Chell się nie odezwie w ciągu godziny, to czy możemy przeprowadzić ten pojedynek od jutra (soboty 16 lutego) godz. 6:00 (albo jak najszybsza po tej) do niedzieli 24 lutego godz. 6:00 rano (w sumie 8 dni, temat podobno tygodniowy, ale lepiej, żeby pojedynek skończył się w środku weekendu ^^'). Co na to Huder? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 No dobra... mam nadzieję że nie zapomnę ustawić tematu. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Temat ustawiony no 06:00. Ale proszę was o podejście do niego bardzo luźno, ponieważ temat nie narzuca wam gatunku gry; więc ucieszyłbym się widząc TDS, Tower Defence, albo platformówkę. Powodzenia! I czekamy na finalistę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 niech zgadne, temat FPS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Platformówka to chyba trochę ciężka by była. Edit: o ja ale mam pomysł. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Kiedy ujrzymy gry na gmclanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Proszę, altem podgląda się hp all mobków. http://www45.zippyshare.com/v/9109278/file.html Zdążyłem zrobić tylko 4 summony i 1 kartę wsparcia xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Długo mam jeszcze czekać na finał? Jak nikt nie chce już konkursu to proponuję dać mi nagrodę :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Jasna cholera! Sklerosis pospolitis maksimus. Finał w weekend! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Sorki, ale nie mam za bardzo czasu w weekend, bo brat ze szkoły oficerskiej wraca no i jeszcze noc filmowa z piątku na sobotę... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 A ja nie mam czasu w następny. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 z tego co wiem to ty nie musisz programowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 MUSZĘ! Od tego zależy... no dobra nic nie zależy. :D Ale muszę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi