ALT Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Mam problem. W Assasin's Creed zawsze przy ostatecznym ciosie/chowaniu się/zauważeniu przeż straż gra ścina się na kilka sekund. Normalnie chodzi płynnie, czym to jest spowodowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Piratem bądź brakiem patchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Odłącz neta przed włączeniem gry i nie powinno się ścinać. Miałem to samo i pomagało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 OK, na innych stronach też tak pisało, ale nie byłem przekonany, ale spróbuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Wyłaczenie antywirka czasem może pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Października 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Zaparzenie melisy też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ja proponuję nie zadawać ostatecznego ciosu, nie chować się, ani nie dać się zauważyć przez straż. Ewentualnie proponuję wgranie sterowników w wersji "Beta" Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 8 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Odłączyłem neta, działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi