lubsoil Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 TRISIMS WAKACJE DO POSTU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Daj jakiś ludzki download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Może daj jakiś niezainfekowany plik. Taka luźna sugestia :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 W tej grze sterujesz ludzikiem zwanym trisims. Jakoś nie zachęca mnie to do downloadu i pogrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Może daj jakąś platformówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Czy mi się wydaje, czy trzy części Trisims już były i to z dokładnie identycznym opisem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Były, 1 nie na gmclanie i płatna przez sms'a :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 HUD ewoluował.. Czy mi się wydaje, czy trzy części Trisims już były i to z dokładnie identycznym opisem... Każdy z tych opisów tak samo zachęcający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Trisimsy były moją ulubioną odsłoną na gmclanie. Szkoda ,że nie działały pod vistą i niektóre były płatne :red_bandana: Ano jak jeszcze pamiętam to był nawet pomysł na koszulki :red_bandana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Może daj jakiś niezainfekowany plik. Taka luźna sugestia :rolleyes: No właśnie. Avast mi pokazuje coś, że jest plik podejrzany. Do tego piszesz, że waga gry to 20 mb, kiedy pobieram 180 kb plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubsoil Opublikowano 11 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 No właśnie. Avast mi pokazuje coś, że jest plik podejrzany. Do tego piszesz, że waga gry to 20 mb, kiedy pobieram 180 kb plik. Gra 20mb a 180kb manager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Do tego piszesz, że waga gry to 20 mb, kiedy pobieram 180 kb plik. Bo żeby pobierać to 20 mb trzeba pobrać te 180 kb i tam podać klucz i wtedy całą gre. Moim zdaniem bardzo fajne zabezpieczenia na gre. W moich kolejnych grach pobawię się tym :D. Nie pobierałem gry bo mam za wolnego neta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Czyli wpisujesz kod w tym "downloaderze" i daje Ci odnośnik do downloadu? Żenada. Lepiej było zrobić to w grze, lub wcale tego nie robić, bo po co. Nikt nie wyśle Ci smsa, w dodatku na zwykły numer tak jak było w poprzedniej części (po co to robić wgl? zysku żadnego nie ma, a autor musi odpisać na smsa), żeby pograć w to. Gra 20mb a 180kb manager Więc dlaczego avast krzyczy, że coś jest nie tak z plikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Września 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Heurystyka lub paker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi