dyzmek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Witam otóż poszukuję osób chętnych do tworzenia nowego REIR-A , gry survieval horrorowej , potrzebuję chętnych programistów nawet paru wszyscy byśmy się jakoś dogadali i każdy by coś robił , graficy i dzwiekowcy tez mile widziani ktoś chętny do przedstawienia swoiej fabuły ? :) proszę chętnych o kontakt moje gg 2654052 . Zgłoszenia do jutra do godziny 19.00 jak nikt się nie odezwie , będę tworzył gre sam . R.E.A.R (rare event assault recon) -RUDUCTION po polsku grupa szturmowa rzadkich zdarzen) HALLO...HALLO... CENTRALA SŁYSZY NAS KTOŚ , POTRZEBUJEMY POMOCY SYSTEM ZASILANIA ZOSTAŁ OGRANICZONY DO MINIMUM ALE I TAK NIE WYSTARCZY NAM DO NA ZBYT DŁÓGO , COŚ SIĘ STAŁO WYSŁALIŚMY NASZEGO ELEKTRYKA BY SPRAWDZIŁ CO SIĘ STAŁO ALE NIE WRUCIŁ , WYSŁALIŚMY DWOJE WYSZKOLONYCH OCHRONIARZY ALE RÓWNIEŻ NIE DAJĄ ZNAKÓW ŻYCIA , WSZYSTKO TO ZACZEŁO SIĘ DZIĆ W MOMENCIE GDY WLECIELIŚMY W MAŁA DZIURE COŚ NA STYL OZONOWEJ ZACZEŁO MRYGAĆ ŚWIATŁO PO MAŁU ZACZEŁO PADAĆ ZASILANIE AUTO PILOTA I MUSIELIŚMY PRZEJŚĆ NA STEROWANIE RĘCZNE NIE DOLECIMY TAK DO SATELITY ,,HESAYER'' MAMY JESZCZE 10.000.000 KM A PALIWO JUŻ PADA , CHYBA COŚ PRZEDZIURAWIŁO NAM BAKI , PROSIMY O PILNE PRZYSŁANIE EKIPY RATOWNICZEJ , I JAKIEGOŚ ELEKTRYKA BY SPRAWDZIŁ CO SIĘ DZIEJĘ ZE STATKIEM... NIE MAMY ZBYT WIE... ( ZAKŁÓCENIA) (PO CHWILI SŁYCHAĆ KRZYKI I WRZASKI POPRZEZ ZAKŁÓCENIE , KONIEC TRANSMISIJ) NA STATEK HAYER PLATES ZOSTAJą WYSŁANI ŻOŁNIERZE R.E.A.R ( Rare encounter assault recon ) WRAZ Z NIMI W KAPSULE LECI TECHNIK MAJĄCY SPRAWDZIĆ CO SIĘ STAŁO Z ZASILANIEM I TO NAD NIM PRZEJMUJEMY KONTROLĘ W GRZE KTÓRZY MAJĄ SPRAWDZIĆ CO SIĘ DZIEJE NA STATKU... CZY TO ZWYKŁA AWARJA CZY TEŻ COŚ INNEGO... Warn za kolejne zgwałcenie netykiety, dozobaczenia za miesiąc - Uzjel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Dead Space z akcją w małej dziurze na styl ozonowej. Nie mogę się doczekać premiery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 R.E.A.R (rare event assault recon) -RUDUCTION po polsku grupa szturmowa rzadkich zdarzen) A-aha. HALLO...HALLO... CENTRALA SŁYSZY NAS KTOŚ , Tajemniczy monologista najwyraźniej jąka się na "L", lub pochodzi z Niemiec. POTRZEBUJEMY POMOCY SYSTEM ZASILANIA ZOSTAŁ OGRANICZONY DO MINIMUM Tak jak twoja dbałość o tekst, jak widać. ALE I TAK NIE WYSTARCZY NAM DO NA ZBYT DŁÓGO , COŚ SIĘ STAŁO WYSŁALIŚMY NASZEGO ELEKTRYKA BY SPRAWDZIŁ CO SIĘ STAŁO ALE NIE WRUCIŁ Skoro dopiero teraz go wysłano, kto i w jakim celu ograniczył wyżej wymieniony system zasilania? WSZYSTKO TO ZACZEŁO SIĘ DZIĆ W MOMENCIE GDY WLECIELIŚMY W MAŁA DZIURE COŚ NA STYL OZONOWEJ Wiadomość chyba wysyłał sprzątacz tej jednostki, tudzież tamtejsza babcia klozetowa, bo wyszkolona jednostka pokładowa raczej użyłoby bardziej konkretnych określeń. NIE DOLECIMY TAK DO SATELITY ,,HESAYER'' MAMY JESZCZE 10.000.000 KM Pragnę cię, drogi dyzmku, poinformować, że w kosmosie 10 milionów kilometrów to jak splunięcie. PROSIMY O PILNE PRZYSŁANIE EKIPY RATOWNICZEJ , I JAKIEGOŚ ELEKTRYKA BY SPRAWDZIŁ CO SIĘ DZIEJĘ ZE STATKIEM... Nie wiem, jak to jest w służbach kosmicznych, ale ja miałbym w dupie, co się dzieje ze statkiem, tylko żeby mnie stamtąd zabrali. Poza tym, to nie jest zapowiedź, tylko fabuła filmu sajens-fikszyn klasy Ż, zarysowana na przerwie przed biologią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 RUDUCTIONpo przeczytaniu tej części miałem trudności z oddychaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 MEMS TIMEE Nie możesz chociaż raz czegoś nazwać normalnie, a fabuła beznadziejna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 MEMS TIMEE Nie możesz chociaż raz czegoś nazwać normalnie, a fabuła beznadziejna *RUDUCTION Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Chell - dobre ALT - wypad ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Dead Space z akcją w małej dziurze na styl ozonowej. Nie mogę się doczekać premiery. mi tam mocno shadowgrounds zajeżdża. Tez technik, też prądu brakuje, także wysłana ekipa zniknęła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 >XXI wiek >podejrzewanie dyzmka o wzorowanie się na innych fabułach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 nie mogę się doczekać 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi