I am Żyd and Lewak Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 LINK Wygląd Chciałbym aby GM mógł obsługiwać osobno Joy'e od przycisków obok nich, ponieważ Windows ich nie odróżnia. Także chciałbym wiedzieć czy da się ustawić vibrację. Nie mogę znaleźć sterowników ani DLL'ów do GM. Model mojego pada to Esperanza EG106 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 DLLów jest pełno w internecie np http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=495788 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 DLLów jest pełno w internecie np http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=495788 Nadal nie ma opcji wibracji i nadal nie odróżnia dolnych Joy'ów od przycisków wyżej. Nawet popatrzyłem w komentarzach i zobaczyłem drugi example, który nawet nie widział mojego pada ;[ Czyli wracamy do punktu wejścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 A masz sterowniki od pada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Odpal w panelu sterowania konfigurację kontrolera gier. Tam będziesz mieć ładnie wyszczególnione wszystkie klawisze i osie jakie twój pad obsługuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 A masz sterowniki od pada? Jak już chyba(bo nie pamiętam) wspomniałem iż szukałem tych sterowników i ich nie było Odpal w panelu sterowania konfigurację kontrolera gier. Tam będziesz mieć ładnie wyszczególnione wszystkie klawisze i osie jakie twój pad obsługuje. Co to mi da? To jest to samo co JoyTester i ten example z DLL'a który podał ediepl A i wspomnę tylko jeszcze iż ten pad jest także od ps2 ma 2 rozdzielniki ps2 i usb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 W internecie są sterowniki, ale jesteś albo za bardzo leniwy, albo za bardzo głupi żeby je znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 W internecie są sterowniki, ale jesteś albo za bardzo leniwy, albo za bardzo głupi żeby je znaleźć. Żadna z opcji w internecie nie mogę znaleźć sterowników bo albo ich nie ma albo są ale dla innej wersji! Stworzyłem temat po to bo może użytkownicy tego forum już się zapoznali i wiedzą gdzie je mogę znaleźć, a przynajmniej jak już się znajdą to przy okazji może i będzie to zgodnie z Gamemaker'em. A zależy mi na tym aby nie ograniczały mnie przyciski na klawiaturze mające limit 3! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 GM do tego nic nie ma. Skoro Windows nie będzie widział w gamepadzie dodatkowych przycisków to GM tym bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Wrócę do tego tematu z odpowiedzią ...... chyba że zamkną temat D: :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Odpal w panelu sterowania konfigurację kontrolera gier. Tam będziesz mieć ładnie wyszczególnione wszystkie klawisze i osie jakie twój pad obsługuje. Co to mi da? To jest to samo co JoyTester i ten example z DLL'a który podał ediepl Wydaje mi się iż nie zrozumiałeś jaki to miałoby mieć cel. Co do sterowników... może spróbuj tych: http://www.4shared.com/file/4wmnDgWI/VL807...Joystick_4a.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Co do sterowników... może spróbuj tych: http://www.4shared.com/file/4wmnDgWI/VL807...Joystick_4a.htm Plik jest zainfekowany wirusem kradnącym hasła i identyfikatory do gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Plik jest zainfekowany wirusem kradnącym hasła i identyfikatory do gier. Jeżeli to info od avasta... usuń go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jeżeli to info od avasta... Nie posiadam Avast'a tylko bardziej zaawansowany program. Avast jest zbyt spamujący usuń go. Co mam usunąć? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi