Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 SimplyClick opis: Jest to banalny odtwarzacz mp3, jednak mający swoje zalety. Różni się on od całej reszty tym, że otwiera się w maciupeńkim okienku, gdzie do dyspozycji mamy... tylko jeden przycisk. Odtwarzacz odtwarza losowo muzykę, a dodaje się ją w również prosty sposób - w folderze z programem znajduje się folder playlist i tam wystarczy powrzucać swoje kawałki (tylko mp3!). Możesz spytać: "Po kie ciało jamiste mi taki szit?", już spieszę tłumaczyć. Otóż program stworzyłem z myślą o użytkownikach ze słabym sprzętem, bądź właśnie programistach, którzy zwykle miejsca nigdzie nie mają. SimplyClick jest maciupki i wszędzie da się go wpieprzyć. Poza tym nie ma żadnych bajerów graficznych, guzicznych itp. wszystko ogranicza się do jednego przycisku i animowanego tła. instrukcja: L - włącza/wyłącza tryb window, by móc przemieścić programik K - wyłącza muzykę (nie, nie stopuje, po prostu wyłącza na chama xD) Magiczny przycisk - włącza muzykę, bądź podczas odtwarzania przełącza na następny kawałek. I to by było na tyle. Dodam, że programik stworzyłem głównie dla siebie, gdyż wnerwiało mnie, że nigdzie nie można znaleźć tak uproszczonego programu, który służyłby tylko do odtwarzania muzyki mp3 i bez żadnych bajerów, oraz bez żadnego ładowania kwadrylionów bibliotek. Pozdrowienia dla Ediepl, który wykonał połowę kodu w programie :thumbsup: Ps. Wiem, że nikt nie będzie chciał tego pobierać, ale proszę, spróbujcie ;). Moim zdaniem warto, od dziś żadnych Winampów srampów nie używam, zakochałem się w prostocie ^^ >>>>>>>>>>>DOWNLOAD<<<<<<<<<<<< https://gmclan.org/up7193_4_SimplyClick.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 mnie sięnie podoba pomysł z folderem, będzie trzeba kopiować wszystko do tego folderu. Z tego, co patrze, to nawet stopu nie ma, ani zmiany głośności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 WTF ile osób potrzeba do napisania 3 linijek kodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 w czym to pisałeś ? EDIT: Jednak game maker hah. Niby pomysł fajny ale na pewno nie w gm ! W win ampie włączę i po sprawie a tu czekam aż się załaduje w ciągu kilku sekund. Bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Od tego wolę nawet windowsowy odtwarzacz (na win7) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 kiełbaso, nie idź na ilość tylko na jakość wiem z doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 up: baca nie mowiac przy tym, ze jego apki sa zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Aplikacja pomysłowa - do plusów zalicze mało miejsca, okienko z efektem, szkoda że zabrakło zmiany głośności w rolce myszki chociaż i pauzy albo następnego utworu. Niech zgadne: https://gmclan.org/index.php?plik=108 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Otóż program stworzyłem z myślą o użytkownikach ze słabym sprzętem wszystko ogranicza się do jednego przycisku i animowanego tła Nie no, geniusz optymalizacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 up: baca nie mowiac przy tym, ze jego apki sa zle android to zupełnie inna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 IMO jak chcesz optymalnie to w c++ napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Wiem, że to potwornie prymitywny program, ale w gruncie rzeczy zrobiłem go dla siebie ;P a GM to chyba ostatnia aplikacja, którą powinienem był wybrać ;). Ale mimo wszystko dokończę programik, czyli po prostu dodam sciszanie i pauzę. Pobawię się z DLLami, bo w GM tyle jest pieprzenia się z tym dźwiękiem :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 co do dll, ja używam do mp XeAudiere - ktoś mi polecił i sprawuje się gicio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Mi też się dobrze sprawuje, dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bad_Wolf Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Mogłoby być dobre ale wyskskuje mi ten oto komunikat ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Create Event for object graniesranie: Error in code at line 8: sound_play(sound_add( working_directory + "\playlist\" + ds_list_find_value( list, irandom( ds_list_size( list ) - 1 ) ), 0, 1 )); ^ at position 59: Wrong type of arguments to +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 co do dll, ja używam do mp XeAudiere - ktoś mi polecił i sprawuje się gicio <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi