Nirvan Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 A tak kurde myślałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Have you ever...? Ale fajnie wygląda, klasycznie i arkadowo! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Have you ever played...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Pozdrowienia z żelaznej galaktyki Pandoru ;) Tu będzie czekało nas około 9 - 10 nowych przeciwników no i 6 misji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Te rendery przerabiałeś jeszcze ręcznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 czasami tak ale tutaj tego nie widać, no i tylko ręczne dopasowanie rozmiaru i obrotu itp i czasem rozjaśnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Ooooo Nirvan :D Będę miał w co grać :red_bandana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Ahtung! Można juz zagrać w wersje 091 na https://www.fgl.com/view_game.php?from=dev&game_id=25657 ale trzeba założyć konto gracza. Jest wszystko poza finałowym bossem, tablic hi-score kilka szlifów i tła do 15 lvla ;) Edit: Potrzeban jest mi jakas koncepcja na wygląd działek prostych (te przy statku co są u góry) potrzebne do drugiego trzeciego czwartego i 5tego poziomu bo pierwszy mam ok drugi poziom ma zielone plaskie pociski trzeci czerwone w krztałcie kropli troche czwarty -||- tylko bardziej dopicowane piąty białe wymyślić pod to wygląd dzialek :P ( beda pojedyncze, podwojne, potrojne i poczwórne ) i jakieś tła do 1-3 i 5-6 poziomu (bo narazie to tylko mgławice są różnych kolorow przelatujące o różnej predkosci no i w 2 i w 3 planety i w 6 w tle miedzygalaktyczny korytarz, ale to za malo bo pozniejsze lvle maja ok tła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Daje prawie gotową wersję! Nie ma tylko tła w 15 misji i ostatecznego bossa oraz poprawek gramatycznych z ang :D I nie ma tła do komunikatu po pierwszej misji. http://www.dsstests.comli.com/GalaxiesInvadedOn.swf No i preloader moze źle dzialać ale ogólnie gra powinna lekko się odpalać. Edit: Zastanawiam się czy nie wysłać takiej wersji na newgrounds narazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans1121 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Pograłem chwilke, tak o, ujdzie jeszcze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wszyscy się zkarżą że nie ma dynamiki :D Ale o to chodzi żeby najpierw zdobyć wyposażenie dzieki któremu będziemy mogli uczestniczyć w dynamicznych misjach :P Edit: Wow :D od wczoraj na NG w tą niepełną wersje zagrało prawie 1200 osób :D Edit 2: Dla bezpieczeństwa jednak nie daje całkowicie poprawnej wersji :P mozna zginać i zacząć od początku gry bo teraz zaczynamy od 11 misji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Coś mi nie działa. Daj linka z NG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wystraszylem sie ng bo wspisalem w google newgrounds games downloader i pełno tego było :D a nie chce zeby juz brali ta gre na swoje stronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Drugi trailer, a ja czekam na sponsorów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Dziwnie się tego trailera ogląda bo muzyka jest bardziej dynamiczna od obrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 jak czytałem napisy to "e" czytałem jak "a" prawie cały czas, jakoś tak podobnie wygląda mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 6 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Kotek na końcu rozwala :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 No :P Coś kurde zchrzanili na tym FGLu, od prawie 4 dni tylko 2 sponsorzy zerkneli do mojej gry i to tylko w pierwszy dzień, do teraz to jescze były z 3 odwiedziny innych developerów ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Jakoś słabo to wygląda. Napisy nie czytelne, gra mało dynamiczna. Retro styl graficzny też nie przypadł mi do gustu, ale widać że robisz postępy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Jakoś słabo to wygląda. Napisy nie czytelne, gra mało dynamiczna. Retro styl graficzny też nie przypadł mi do gustu, ale widać że robisz postępy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radko147 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Może lepiej to lepnij na ArmorGames albo AddictingGames, tam lubią takie klasyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Wisz co? :D Akurat pol godz temu napisalem do armorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi