Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 To niech zamieni pożeracza fpsów frapsa na dxtroy w którym wszystko śmiga pięknie nawet na moim szajskim kompie, skoro tylko on ma taki problem na gameplayu. albo daj, że gra chodzi z taką samą prędkością niezależnie od fpsów? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 filmu nie oglądałem, ale jeśli nagrywający to pałka, to z frapsem może z 10 fpsów osiągnąć i przy pustym roomie w gmie to nie musi być wina nikasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Wina może być moja, nie zaprzeczam, aczkolwiek inne letspleje są z normalnymi fpsami więc może ma słabego kompa? Zresztą coś tam mówił o tych fpsach, że to wina komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Problem jest tak że jak jakiś gimbus zobaczy że na filmiku mu się przycina to będzie mówił że gra jest do dupy bo grafa jak z pegazusa nie ma prawa się przycinać nikomu :D Ja bym jednak coś popróbował optymalizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 nie chodzi, żeby każdy miał 1000 fpsów, ale żeby gra nie chodziła w x2 slowie jak masz 2 razy mniej fpsów niż tyle co ustawił sobie w gmie nikas, basics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nie obchodzi mnie opinia gimbusów :D Ale oczywiście zrobię wszystko co w mojej ( zbyt często leniwej ) mocy! :) PS. niedługo dostaniecie jednego, bardzo fajnego screena który troszeczkę ukazuje 4 etap, ale to jeszcze trochę :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Chciałbym zaprezentować Wam jak wygląda 4 etap gry. Akcja dzieje się w egipskich klimatach, praktycznie skończyłem dzisiaj 1 lvl. Całe 5 godzin pracy za mną, ta ucieczka w ruchu wygląda naprawdę świetnie, ale… dodawałem za dużo materiałów z gry i teraz będzie właśnie tak - 1,2 screeny na miesiąc. Ciekawiej, bardziej tajemniczo = lepiej. Także ten, podziwiać. PS. Musiałem się pochwalić tą palemką, najlepsze “drzewko” w moim życiu! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 klawo to wygląda, ALE http://www.gmclan.org/index.php?sciagnijplik=210 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Czemu wszystko musi być uznawane za błąd. Chociaż przemyślę to, bo miałem to ogarnąć ale uznałem, że fajnie ten efekt wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ale serio Nikas. Jeżeli nie masz zamiaru tego szybko portować do studio to zrób delta_time. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Czemu wszystko musi być uznawane za błąd. Chociaż przemyślę to, bo miałem to ogarnąć ale uznałem, że fajnie ten efekt wygląda. Nie, nie wygląda fajnie za to wygląda jak by programista był nieskillowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 no nic, to się kiedyś zmieni :D ps. nie jestem dobrym programistą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 http://www.facebook.com/N94Games jak ktoś byłby chętny na polajkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Masz mój topór. Etap IV very pretty, super wygląda, ciekaw jestem, jak z tym jest w ruchu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 jeszcze lepiej :D jaram się z ucieczki przed kulą i palemką non stop :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wildhells Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Twój projekt bardzo przykuł moją uwagę i to właśnie dzięki Tobie znalazłem się na tym forum. Czekam na dalszy rozwój gry oraz wydanie. Regards, Wildhells Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 miło mi :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 No, Nikas, git, miód i majonez! Tak trzymaj, bro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Nie ma co, projekt ciuchcia po cnych torach. Tylko nie przedobrz tego c: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 z buta wjeżdżamps. zapraszam https://www.facebook.com/N94Games Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 grałbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Classic głaz! 10/10 would bang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 5 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 orgazmiczny gameplay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 http://www.wykop.pl/link/1499277/top-hat-c...gra-niezalezna/ jakby ktoś miał konto i chciał pomóc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 co wszyscy ten wykop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Przeszedłem pierwszy poziom, i oto ma opinia: Zmieniłbym na twoim miejscu sprita chodzenia po drabinie, bo coś mi się głowa wydaje ciut za duża. Ogólnie to cud miód maliny. Ten boss mówi "<nazwa bossa> bum!" Bum znaczy bezdomny, buc. A jak zobaczyłem te kolce na podłodze to pomyślałem, że polecą w górę. A tu nic. :< Anyways, 10.5/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 tak wiem, że bum to idiota ps. zagrałeś w wersję sprzed kilku miesięcy ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Ojć, rzeczywiście. Sześciu, czy tam pięciu. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 w celu pomocy młodemu polskiego twórcy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 miałem bekę już wczoraj, że udało mi się dostać na główną, a nie dość, że zrąbały się screeny to jeszcze taka gafa w ostatnim zdaniu no cóż, żyje się dalej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi