Threef Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Dają do wypełnienia ankietę. Wszystkim taką samą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 O co chodzi z ostatnim pytaniem bo chyba nie jestem w temacie?? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Dają do wypełnienia ankietę. Wszystkim taką samą. To. A co do ostatniego pytania, kij wie. :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Za młodzi jesteście aby wiedzieć. Ja ledwo pamiętam. Google: Rap pana Japy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Za młodzi jesteście aby wiedzieć. Ja ledwo pamiętam. Google: Rap pana Japy Z tego co widzę to masz 20 lat ja też tyle mam a Nikas jest rok młodszy, więc nie uważaj się za jakiegoś mędrca. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Do 15 roku życia nie miałem internetu. Miałem Bobka z Huty99 na kasetach. :P Czuję się stary. :( On topic: Nikas ######ście odpowiadałeś, chyba nikt tak jeszcze nie odpowiadał. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Dziengi, historia z polystation to najprawdziwsza prawda. Moja mama umie into trollowanie. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Opowiadałeś już kiedyś. :P Dobra historia ale poczekaj na moją! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Screen z 6 etapu gry. Przyszły studia, przyszły wykłady, przyszły i concepty, bo przecież nie notatki... :P Aktualnie pracujemy z Jakimem nad naprawą krytycznego błędu, który zawiesza ( chociaż nie u mnie, ee ) grę na początku tego etapu, ale jesteśmy na dobrej ( hie hie ) drodze, żeby go naprawić. Czymajcie kciuki. Albo nie, bo to podobno nie pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 A mam takie pytanie będziecie do tego robić obsługę pada, bo fajniej by się pewnie grało na kontrolerze. ;P Ja w każdym razie mam nadzieję że w tym roku pogram w tę grę. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 1. Nie myśleliśmy nad tym. Chyba. 2. Ja też. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 To może warto się nad tym zastanowić i dodać w jakiejś wersji po premierze gry. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ja i tak na padzie będę grał > Xpadder rulez :P Tylko może być problem jak bronie się zmienia różnymi przyciskami a nie next i prev weap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Właśnie myślałem nad zmianą broni 2 klawiszami. Chyba trzeba będzie zamienić samo myślenie w realizację. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Października 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ooo ten level ma cudoowną kolorystykę. 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Dziengi, taka ma być odskocznia od tych jaskrawych kolorów w innych etapach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 No, powiem Wam, że już się nie boję dużych grafik i czuję się w nich coraz lepiej. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszan88 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Jak ja nie na widzę aczików fabularnych czyli takich które tak czy siak musisz zdobyć żeby kontynuować grę. Acziki powinny być tylko i wyłącznie sekretami lub czymś co trudno jest osiągnąć. Nom, też takich nie lubię :) Albo takich typu "First Step", "First Blood", "First Coin" itp. Co do grafiki, to co widzę screena z Top Hat, to potem mam kompleksy patrząc na swoją :( Jak na zabawę pikselami strasznie dużo szczegółów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 No to nie ma opieradlania się tylko trening! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Nocze wszystkim. Słuchajcie, projekt ma zastój ( jak zwykle ) i w sumie nie do końca wiemy co z nim zrobić, a żeby znaleźć odpowiedź na to pytanie potrzebuję najpierw zrobić większe bug testy by zobaczyć jak stabilna jest gra. Wszystkich chętnych, proszę aby wysyłali swoje maile na n94games@gmail.com przy czym: - wiadomość nazwać jakoś żebym od razu wiedział ocb. np. nie wiem, top hat gunwo testy - odpowiedzieć na pytania 1) Jaki jest Twój wiek? 2) Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w TESTOWANIU gier? 3) Jak długo grasz w platformówki? 4) Czy naprawdę masz trochę czasu aby poświęcić go na dogłębne testy? *) Słyszałeś już o grze Top Hat? Jeśli tak, to gdzie? W zależności od tego ile osób się zgłosi ( o ile w ogóle ktoś się zgłosi xD ), to ogarniemy ile "szczęśliwców" dostanie grę do testu. No to ten, pisacz. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Nocze wszystkim. Słuchajcie, projekt ma zastój ( jak zwykle ) i w sumie nie do końca wiemy co z nim zrobić, a żeby znaleźć odpowiedź na to pytanie potrzebuję najpierw zrobić większe bug testy by zobaczyć jak stabilna jest gra. Wszystkich chętnych, proszę aby wysyłali swoje maile na n94games@gmail.com przy czym: - wiadomość nazwać jakoś żebym od razu wiedział ocb. np. nie wiem, top hat gunwo testy - odpowiedzieć na pytania 1) Jaki jest Twój wiek? 2) Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w TESTOWANIU gier? 3) Jak długo grasz w platformówki? 4) Czy naprawdę masz trochę czasu aby poświęcić go na dogłębne testy? *) Słyszałeś już o grze Top Hat? Jeśli tak, to gdzie? W zależności od tego ile osób się zgłosi ( o ile w ogóle ktoś się zgłosi xD ), to ogarniemy ile "szczęśliwców" dostanie grę do testu. No to ten, pisacz. xD cze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Jaklub śmieszku już myślałem, że maila wyślesz. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Nocze wszystkim. Słuchajcie, projekt ma zastój ( jak zwykle ) i w sumie nie do końca wiemy co z nim zrobić, a żeby znaleźć odpowiedź na to pytanie potrzebuję najpierw zrobić większe bug testy by zobaczyć jak stabilna jest gra. Wszystkich chętnych, proszę aby wysyłali swoje maile na n94games@gmail.com przy czym: - wiadomość nazwać jakoś żebym od razu wiedział ocb. np. nie wiem, top hat gunwo testy - odpowiedzieć na pytania 1) Jaki jest Twój wiek? 2) Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w TESTOWANIU gier? 3) Jak długo grasz w platformówki? 4) Czy naprawdę masz trochę czasu aby poświęcić go na dogłębne testy? *) Słyszałeś już o grze Top Hat? Jeśli tak, to gdzie? W zależności od tego ile osób się zgłosi ( o ile w ogóle ktoś się zgłosi xD ), to ogarniemy ile "szczęśliwców" dostanie grę do testu. No to ten, pisacz. xD siemasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Kolejny. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Dobra, formalności mam za sobą, a teraz daj pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Mail poszedł, miłego wkurwiania się. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 no podeślij też,daj pograć, przeż się przywitałem kulturalnie 1)14 lat 2)nie 3)od 1410 pod grunwaldem 4)nie, ale czas da się zorganizować bruteforcem *)piersze slysze podeślij na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Teksty ze scenki w barze to coś, w czym czułem się najlepiej. xD Also, jakby ktoś był ciekawy to zrobiłem oprócz listy celów do skończenia gry taki pliczek, w którym będę zapisywał co zrobiłem w dni w które pracuję. https://www.dropbox.com/s/un3wa5w35gaoyjk/Post%C4%99py.rtf Dzisiaj nudno, bo dużo czasu zajęło układanie bloków i nakładanie tileseta, ale cóż zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Why no polish signs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Taka czcionka. Nie znalazłem żadnej retro czcionki z polskimi znakami. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi