Nikas Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Słuchajcie, mam kawałki w formacie mp3 których chciałbym użyć jako muzyczki do planszy. No i ściągnąłem ich z 5, a tylko 1 działa. Czytałem na google, że game maker może coś tam jedną mp3 na raz grać, ok, ale problem w tym, że jak wgrywam ją do folderu Sounds to nie działa, a np. w foobarze czy innym odtwarzaczu już tak. Nie wiem czy problem leży w samych mp3, próbowałem ściągać jeszcze raz ale nic to nie dało. Gdy odtwarzam jakąś inną np. zwykłą piosenkę to działa, wat do? Ktoś miał podobny problem? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Nie działa z IDE Game Makera czy z gry? I tak, tylko jedna MP3 na raz może grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ja miałem podobny problem, zmień na wav, jak nadal nie będzie działać użyj jakiegoś dll, polecam XeAudiere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 gnysek: nie wiem co to jest to całe IDE, ale to nie działa już tak jakby w samym game makerze jak zmieniłem na wav to piosenka ważyła 33 mb, więc odpada :P EDIT: dzięki ediepl, użyłem tego XeAudiere, w dodatku jest po polsku ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 gnysek: nie wiem co to jest to całe IDE, ale to nie działa już tak jakby w samym game makerze To jest właśnie IDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi