dyzmek Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 w jednym levelu będziemy wyposażeni w pistolet , a w jeszcze innym gdy musimy przejść nie zauważeni będzimey działać bez , może być tak że gdy trzeba kogoś będzie zdiąć potrzebny będzie karabin snajperski a w innym bomby wszystko zależy od misij :) to taki news :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Rozumiem, że taxi driver nikogo nie obraził? >.> Dajcie mu bana, chyba widać, że powoduje rozgardiasz na forum... Nie dopisałem, że to się tyczy wszystkich, ale myślałem, że to logiczne. A karolo nie dostał warna. Zgadza sie. Natomiast karolo320 kolejny raz obraza i jest zupelnie bezkarny. Ciekawe, co? Wojo dostal bana na miesiac za zdjecie.... a karolo320 jest nietykalny. Co najwyzej jakis moderator usunie mu cichutko post lub strachliwie zwroci uwage. Niezatapialny? Wojo dostał bana bo miał 50% czy 40% ostrzeżeń. Zapraszam na PW jeżeli ktoś chce o tym czy innym porozmawiać, a nie robicie zamieszanie w ciekawym projekcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Znane już minimalne wymagania gry ,,Fatal Error'' Minimalne wymagania Systemowe dla wersij High graphics Procesor Pentium 4 2.0 ghz Karta graficzna 128 mb Pamięć ram 1 GB Obsługa pixel shader 1.4 naj lepiej 2.0 wymagania podane dla windows xp sp 3 takiego jak mam ja na Viscie a tym bardziej Windows 7 wymagania będą większe. Czy jestem w ukrytej kamerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Dyzmor zoptymalizował już... Taki przeciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 ta gra nie powstanie z powodu innych projektów i nauki bym programował lepiej. koniec tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Projekt pięknie się gotuje i nabiera znamienitego aromatu a Ty mi tak po prostu biadolisz, że z projektem lipa :o? Znajdę Cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 W pierwszym momencie pomyslalem ze zartujesz sobie.... ale pozniej przypomnialem sobie ze pomagal ci i nauczal cie mistrz .... ... ... sernat! ..i od razu zroumialem skad ta wysoka wydajnosc programu i te niskie wymagania :sp_ike: ps jak dodacie licznik "życ" to bedzie trzeba chyba karte graficzna wymienic. :D No cóż, szkoda, że taki projekt upadł :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi