Blejd Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Minigierka polegająca na łapaniu jedzenia do miski ! Uwaga na spleśniałe żarcie :) Sterowanie : Strzałki w lewo i prawo - ruszanie miseczką ! -------------- DOWNLOAD plik L_J.rar ! -------------- Piszcię co o tej grze sądzicie ! jak jakies sugestie ,uwagi to pisać wtedy zrobie aktualizację ! @EDIT: Dałem możliwośc zmiany 3 elementów w grze !! więcej w pliku txt "editgame" ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Taka całkiem sympatyczna, odlskulowa minigra. Niestety po minucie się nudzi. Tyle mam do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Dzięki . Wiem mało urozmaicona ,ale postaram się dodać coś nowego ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Giera fajna i sympatyczna, ale szybko się nudzi :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Mini gierka taka sobie szczerze mówiąc ale nie ważny jest wygląd liczą się intencje :D i zawsze to coś się dzieje nowego... Ja obecnie jestem w małym załamaniu co do mojej gry na wymiar X-Com ale może to minie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_pila Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Mi się to po zginięciu znudziło. Trzeba było uważać na spleśniałe żarcie, a to leciało tak szybko że łapałem co się da :D. Nabiłem 537 punktów i wyłączyłem. Muzyka trochę irytująca, bo czasem są takie dźwięki jakby płyta się zacięła. Naprawde oldschoolowe. Grafa jak stare gry z automatu (nic do niej nie mam, ja grafę robie w paincie :D, ostatnio trochę w Paint Shopie zaczynam). W skali 1-10 nie potrafiłbym ocenić. Jak już się gra to fajnie, ale po znudzeniu, po tej jednej śmierci już się nie chcę do tego wracać :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Hehz! próbuj aż bedziesz miał najwyższe punkty ja jak zgine to gram odpoczątku ! Albo uzywam sekretnego kodu na Energie lecz to odbiera sporo punktów :( :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Gierka troszke za mało urozmaicona, za szybka i szybko się nudzi. ale chwilke pograć można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bad Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Idzie pograć, cieżko mi było rozróżnić to zgniłe jedzenie :P , ale :thumbsup: , no i to co wyżej, szybko gra staje sie nudna <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Nie macię żadnych sugesti co do urozmaicenia gry ?? :) Bo ja teraz pracuje nad tym żeby było mozna edytować wszystkie rysunki i dzwieki w grze ! Co wy na to ?? :) @EDIT : nie chcecie ?? :/ szkoda :D :( a może jednak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serge Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Nie lubię takich prostych mini-gierek jak ta, jedzenie leci a ty tylko naciskasz w prawo i w lewo. Straaaasznie nudna <_< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Gra taka sobie,za szybko się nudzi.Zrób tworzenie jedzenia na alarmach. Bo ja teraz pracuje nad tym żeby było mozna edytować wszystkie rysunki i dzwieki w grze !Co wy na to ?? Po co robić to w grze jak można napisać linijkę kodu 'sprite_add();' i umieścić z grą standardowe sprity,a jak ktoś chce mieć inne żarcie to sobie narysuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Powinienneś odpuścić sobie ten projekt, bo nic zauważalnie lepszego z tego już nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Gdyby dorobił jakieś bonusy, przeszkody, bronie, stwory... To może by było nawet fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Spoko ... Postaram się jakoś urozmaicić to ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Grafika/4/10 ( brzydkie tło ) Muzyka/4/10 Grywalność/3/10 ( szybko się nudzi ; jedzenie spada prawie tak samo ) Ogólnie/3/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 grafa 0/10 (daje w oczy) grywalnosc 5/10 (szybko sie nudzi) muzyka 100/10 (nie wiem skad masz takiego fajnego mida faint :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Ahh Little a ty zawsze taki krytyczny jestes :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 a jaki mam byc :]? o malo oczoplasu nie dostalem, jak zobaczylem te mrygajace cosie, ale muzyczka przynajmniej przypomina linkinow, wiec megaplus za gust muzyczny ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Spoko ... Postaram się jakoś urozmaicić to ! Oj postaraj się, jakbyś potrzebował pomocy to ci mogę pomóc na miarę swoich możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Fajna gra ale nudna :D ocena: grafika: 5566/10000 muzyka: 7899/10000 grywalność: 4677/10000 ogólnie: 6569/10000 nie chce mi się tego sumować bo coś za duże liczby są :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajperu Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 jeśli ta muzyka ma coś wspólnego z linkin park to ja daję muzyce 0 !! A ja daję ci warna. Patrysław edit: dzięki, można jeszcze jednego :D ? (joke, żeby nie było) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi