dyzmek Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Witam tworzę własny custom level w programie tomb raider level editor z nakładką (NGLE) oto parę screenów https://gmclan.org/up6167_4_Tomb_Raider_The...ecrets_by_.html fani tomb raider-a na pewno na tym forum są , to mój pierwszy custom pierwszy level który narazie tworzę to ,,Lost Antarctica'' na Antarktydzie zaczyna sie przygoda potem planuję Azję , Amazonia te sprawy a więcej na razie nie zdradzę :) grę tworzę na podstawce gry Tomb Raider IV - The Last Revolution ale wszystko dodałem własne ubrania lary w danym epizodzie , troche wlasnej muzyki , wszystko fabule niebawem zapodam :) tekstury wszystko odpowiednio podobierane budujące klimat i nastrój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 O mam akurat płytkę z Tomb Raider IV - The Last Revolution nie wiedziałem że jest do tego edytor jakiś. Potrzeba jakiegoś moda do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Maja 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Poziomy wygladaja ciekawie ale zobacz sobie jak wygladaja tekstury w oryginalnych poziomach, bo tu to jest z nimi troche monotonnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Nie tylko monotonnie, ale tez bola oczy od patrzenia na to. Jednak odrobinke kreatywnosci w tym widac, brawo ; ) Szkoda ze ja akurat Tomb Riderami to sie zajalem tylko Angel of Darkness up : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 to moj pierwszy fanowski level ale zapowiada sie ciekawie a nastepne beda jeszcze ciekawsze ale narazie zobaczymy jak sie przyjmie dark secrets :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 O mam akurat płytkę z Tomb Raider IV - The Last Revolution nie wiedziałem że jest do tego edytor jakiś. Potrzeba jakiegoś moda do tego? Huder wejdz na strone World of Tomb Raider polska oficjalna strona wszystkiego co zwiazane jest z TR wejdz do dzialu level editor i poczytaj na tamtejszym forum w dziale level editor wszystkiego sie dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Nie grałem w Tomb Raidera, ale mapki nie wyglądają zbyt ciekawie. Widziałeś kiedyś idealnie równy tunel w jaskini? A tak poza tym: to moj pierwszy fanowski level ale zapowiada sie ciekawie O tym, czy zapowiada się ciekawie, decydują odbiorcy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Zobaczyłem sobie ten edytor. Nigdy wcześniej nie widziałem trudniejszego edytora do ogarnięcia : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Bede grał w gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 ok Antarctica bedzie naj latwiejszym epizodem i oim pierwszym jako Tomb Raider level Editorowca ale dalej postaram sie lepiej i dokladniej dobierac i urozmaicac tekstury itd :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi