kurde5 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 siema mam taki błąd w game makerze że kiedy zrobię grę 3d i nacisnę run to pojawia się błąd "failed to run the game" co zrobić żeby gra się odtworzyła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zakupić oryginalną wersję ;) BTW: Pro czy Lite? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Masz cracka czy oryginalnego GM'a? Bo przy tej pierwszej ewentualności może się tak dziać. Jeśli masz oryginał, to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde5 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 to jest wersja PRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Odpowiedz na te kilka pytań moze to rozwiąze albo sie myle: 1. Czy masz wersje Pro? 2. Czy używasz \ korzystasz z DLL'a 3. Opcjonalne* czy masz windowsa lub \ oraz inne oprogramowanie obecnie albo moze uruchamiasz grę z archiwum nie wypakowywując sorki za te pytania ale gdy mialem to samo to powodem bylo uszkodzony dll w folderze z gamemakerem i potem naprawilem reinstalatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Założę się o 100zł że crack ;D EDIT: Reinstall na 100% pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde5 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 a więc tak niestety reinstalacji nie mogę zrobić bo to było pobierane z chomikuj i jest spakowane w rar gościo mówił że niby full wersja a czy wgrał cracka tam to nie wiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 a więc tak niestety reinstalacji nie mogę zrobić bo to było pobierane z chomikuj i jest spakowane w rar gościo mówił że niby full wersja a czy wgrał cracka tam to nie wiem :/ Sprawdzić możesz cracka w jeden sposób a nawet dwa, w obiekcie w CREATE daj d3d_start() lub zobacz czy masz blokade na klocki a jesli spakowane było to zalecam pobrać jeszcze raz a tamto usunąć i jeśli sie nie powiedzie to jedynie >> BUY NOW << Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Człowieku, ściąganie skądkolwiek czegokolwiek co się zwie *nazwa programu* full version lub *nazwa programu* pełna wersja lub *nazwa programu* FULL!!!!1111 jest nielegalne. Bo to crack. Idę po Gnyska, że go okradasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Bo to crack. Idę po Gnyska, że go okradasz. To co wiem gnysek jedynie jest tu głową forum i chyba nie wymyślił \ nie stworzył gamemakera więc o co ci chodzi - moze "kurde5" ma za mało kasy zeby kupic albo tylko testuje program - to nie znaczy ze bedzie w nim siedzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Gnysek też pracuje w YYG a mniej sprzedaży = mniej kasy = mniej premii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurde5 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 dałem samo d3d coś tam i gra się odpala gdy wpisuję więcej komend gra się rypie nwm może zle wpisuję bo wpisuję co 2 linijki bo tak było w tutku pokazane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 przypominam sobie, że komunikacik "failed to run the game" wyskakiwał kiedy otwierało się plik projektu nie wypakowując go z archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Chodziło mi zebys wpisał w create jednego obiektu d3d_start() i wstawił go do roomu i jesli gra bez bledu sie odpali to masz crack \ full nie wiem jak go nazywać a co do ediepl to tego nie wiedzialem :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Lololol, na pasku na górze pisze, takie duże PRO jak się ma wersje płatną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Przypominam, że nie wspieramy piractwa na stronie, a dodatkowo piractwa programu przy którym ja też pracuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi