Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Jak w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 2 lata temu sciagnalem gm7 i jakies pacmany na klockach z bratem robilismy przez tydzien, potem rok(i 3 miesiace) temu sciagnalem gm8.0 i zaczalem cos robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=9681 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Z 6 lat temu. Czy 7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 ponad dyszka już będzie, mija ten czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Od czasu wyjścia wersji 5.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 3 lata, jak dostałem dostęp do internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Od roku 2004. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 20 października 2010. TA ZŁA SZATAŃSKA DATA, KIEDY POZNAŁEM GM I SIĘ TU ZAREJESTROWAŁEM JAKO SMO GM 8.0 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 20 października 2010. TA ZŁA SZATAŃSKA DATA, KIEDY POZNAŁEM GM I SIĘ TU ZAREJESTROWAŁEM JAKO SMO GM 8.0 :) To niezły progress żeś zaliczył przez półtora roku :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Wesja 7.0, dwie i pół wiosny temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 2006 rok, nie pamiętam nawet co to za wersja wtedy była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finn Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 4-5 lat temu :D Ale wkońcu go trochę opuściłem bo teraz korzystam tylko z C++ i Assembler'a (A dokładniej uczę się go). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi