Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 31 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Jak w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Nie ma czegoś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 On nie pyta, czy jest taka tylko jak kto sobie ją wyobraża :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Musi być przede wszystkim dająca do myślenia. I musi to być rpg, choć i platformówka mogłaby taka być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 musi być to MMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Jak dla mnie jest już tyle idealnych w swym gatunku gier, że nie wiem jak można by je jeszcze bardziej ulepszyć. Ale na ich bazie można by stworzyć równie idealne gry imho. Na przykład przygodówka w stylu Beyond Good & Evil, ale w jakichś nieco innych klimatach lecz równie baśniowych, np. w realiach wzorowanych na tych z Księżniczki Mononoke. Albo FPS w stylu Half-Life 2, także w dystopijnych klimatach, ale powiedzmy bardziej cyberpunkowych, np. wzorowanych na tych z Neuromancera (mimo, że powieść ta nie wciągnęła mnie jakoś bardzo, to gra mogłaby być ciekawa; chociaż Deus Exy się trochę wpisują pod ten opis). Ewentualnie wyścigówka taka jak Gran Tourismo 5, nawet dokładnie taka sama bądź i lepsza - TYLKO WYDANA NA PC :< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Z bijatyk to Soul Calibur wydany na PC ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zabawne w Soul Caliburach jest to że począwszy od pierwszej części gry na PSX "Soul Edge" kolejne części prawie niczym się nie różnią :D To chyba dowód na to że zrobili idealną bijatykę i nie da się jej lepiej już zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Myślałem, że tworzenie postaci dopiero od 3 części było. Druga sprawa to pamiętam, że nawet graliśmy kiedyś w RPG symulując walki właśnie w SC z kumplami ^^ golden times Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfMaciej Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Jakaś fajna i trudna platformówka,(np. super meat boy), ze możliwością tworzenia poziomów i dobrą fizyką (np, incredibots) no i multiplayerem. Hej, zaraz. Opisałem właśnie littlebigplanet 2 (tylko że nie jest trudna :() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Myślałem, że tworzenie postaci dopiero od 3 części było. Druga sprawa to pamiętam, że nawet graliśmy kiedyś w RPG symulując walki właśnie w SC z kumplami ^^ golden times W soul edge masz nawet tryb z tą mapą, i zdobywa się uzbrojenie nowe itd. Kolejne części dodają do tej gry tylko nowy content. Jakoś specjalnie mechaniki samej nie zmienili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Moim zdaniem ideałem byłaby gra z możliwością robienia wszystkiego (wiem, że to głupio zabrzmiało), gdzie można samemu tworzyć mapy, NPC, ogółem wszystko (taka BAAAARDZO rozwinięta wersja Garry's Moda). Wiem o czym gadam, bo sam bardzo często gram na Steamie z moim kolegą w Gmoda na multi. Wiecie, robimy domek, spawnujemy zombie i heja! :D Albo pobieramy z neta jakąś straszną mapkę i sramy w portki :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Takie coś już powstało i nazywa się GameMaker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Takie coś już powstało i nazywa się GameMaker Gmoda nie da się opisać, trzeba go poczuć ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Fallout + Deus Ex i tyle w temacie idealnej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 A co do cRPGa w widoku FPP to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Przecież cRPG w widoku fpp jest od groma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi