Uzjel Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Fajne na chwilkę. Ale wolę poczekać na jakieś ulepszenia gameplayu. Przede wszystkim dynamiki. Postać porusza się dwa razy za wolno, jest wolniejsza niż Marcus Fenix z Gears of War :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 @Uzjel: To jest na razie wczesna, testowa wersja gry, którą powoli rozwijamy, gwarantuje Ci że jeszcze wiele się zmieni( na lepsze ;) ). @Fanxx: następnym razem skopiuj cały error log, będzie mi łatwiej znaleźć przyczynę błędu. Poprawka(3.3): - Poprawiono bugi - dodano nową komendę "/getbans", wypisuje wszystkie bany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Po 2 latach siedzenia i stękania że się nie chce wróciłem do projektu :D Jak na razie przepisałem całość większość do GM:S. Wypuszczam więc projekt do testów, w miarę wolnego czasu postaram się dodawać rzeczy. >>> Download <<< Port zmienił się na 6510 i używam tylko tcp na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Komunikat "Nie znaleziono serwera" się pokazuje, mimo że mam włączony serwer i się wyświetla na liście... Podaj jeszcze możliwość łączenia się z serwerem po podaniu IP ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 F1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Korzystając z F1 aby się połączyć pod 127.0.0.1 program po prostu się zamyka ( crashuje bez błędu? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Za każdym razem? EDIT: A czy w konsoli serwera się coś pojawia? EDIT2: Kliknij "Połącz" bez wybierania serwera na liście, powinno połączyć pod localhost z automatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 fajna grywalna gierka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi