PolskiFrancuz Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Ja niemam żadnego cracka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Pisze to ktoś kto w swoim chomiku ma wyraźnie napisane Game Maker 8.0 pro crack i nie ściemniaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Kto Ci powiedział że to mój chomik ? Ja go wypożyczam na mój projekt od kumpla, bo on ma dużo wyświetleń ! A po za tym, co się tak czepiasz ? Nie twoja sprawa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Rzut na retorykę nieudany. Konto na chomiku: seka1 Team na GMC: Seka's Studio Na chomiku nie ma licznika wyświetleń Poza tym, wyraźnie jest napisane "MÓJ projekt Blocks Wolrd" No i teksty typu "Nie twoja sprawa" i najgorsza możliwa wymówka (konto kumpla) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Bo kolega pomaga w projektach, a że niemiałem pomysłu na nazwe to od zapoda. A czy to wogóle jest rozmowa o tym kto umie sobie ściągnąć a kto mu zazdrości ? Ściągajcie cracki,kolega się ucieszy ale odczepcie się ode mnie ! Jak dałem link do gry to wiesz ile pobrań craka wzrosło ? Ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Ja za cracka na ciebie nie krzyczę, tylko za perfidne kłamstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Jak dałem link do gry to wiesz ile pobrań craka wzrosło ? Ciekawe... Szykuje się hit na GMClanie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Chyba ten crack jest hitem :/ Propo wyszła już pełna wersja, dostępna tylko na chomikuj. Jak ktoś chce, zapraszam do zakupu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Uwaga Wyjdzie nowa edycja,po renowacji ! Będzie do obejżenia w najbliższym czasie Enjoy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 płatna? e:obejrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Niewiem, ja chce teraz darmowe,ale pozostali członkowie studia muszą się zgodzić ;) Napewno jakieś demo conajmniej załatwie za free ;) Uwaga Wiadomość z ostatnie chwili, najnowsza wesja bd DARMOWA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 JUHU! NIE WYCHODŹ NA ULICĘ BO CIE FANKI NA ŚMIERĆ ZACAŁUJĄ i tak nikt nie pobierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Uwaga Wiadomość z ostatnie chwili, najnowsza wesja bd DARMOWA ! ALLELUJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Uwaga Wiadomość z ostatnie chwili, najnowsza wesja bd DARMOWA ! Już wystarczy Ci tych zarobionych pieniędzy za tę grę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiFrancuz Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Zarobiłem 5zł :DD Ja od początku chciałem za free,ale drugi członek studia się niezgodził, dla Was wyłudziłem od niego to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zarobiłem 5zł :D D Ja od początku chciałem za free,ale drugi członek studia się niezgodził, dla Was wyłudziłem od niego to :D Tak,tak sobie tłumacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Drugi członek studia chyba dobrze zna się na marketingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi