PoxiPol Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 @Sernat, bo to jest smieszne, i ciekawe : ) Musze przyznac, ze gosciu ma poziom aktorstwa Prze_Asa. Daje mu 7/10 zepsutych kamerek internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Jeszcze jeden post nie na temat i zacznę testować moje nowe skille Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 konkurencja była nie do pokonania, gratuluję "sukcesu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Marca 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 A ja dołączę do Uzjela :D I jeszcze Tymon wam pokaże swoją moc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 A ja dołączę do Uzjela :D I jeszcze Tymon wam pokaże swoją moc :D aha, to fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 aha, to fajnie :) No zobacz, modzi chcieli się pochwalić głupotą i bronieniem marnego trolla ;) . ...GMClan :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi