Paulik Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Witam , niedawno pisałem o moim problemie z projektem . Tym problemem była wersja gry oraz crack. Otóż to był wirus nie żaden crack a projekt działał na najnowszej wersji GM bez cracka . No i teraz jak chcę odpalić projekt na najnowszej wersji GM (bez cracka) to mam problem: ___________________________________________ Extension packages can not be used in the Lite Edition. I co teraz mam robić , ma ktoś działającego cracka do 8.1 ? Proszę o kontakt (gg:10229908) lub w odpowiedziach jeżeli macie jakieś rozwiązanie . Projekt dla mnie bardzo ważny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KenrouHoro Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jeżeli praca w tym programie jest dla Ciebie taka ważna, to co stoi na przeszkodzie w kupnie wersji pro? EDIT: Crack jest nielegalnym rozwiązaniem, wątpię czy na tym forum ktoś Ci z tym pomoże :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Temat zasługuje na kasację, huehue. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Uważaj bo możesz za to dostać nawet bana. Mimo tego że wiele osób nie ma legalnej wersji pro to nikt nie pomoże bo tego zabrania regulamin;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Nikt nic nie wie na ten temat, jedyne co mogę poradzić to zakup pełnej wersji z oficjalnej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 gnysek cie zje zaraz. Post nic nie wnoszący do tematu. Otrzymujesz w prezencie WARNA ! Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulik Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Czyli generalnie nie ma innego sposobu na ten "błąd" niż kupno oryginalnej wersji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KenrouHoro Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ciekawe, czy kolega wie czym są extension packages, czy tez po prostu cudze sample nie działają :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jest,ale nielegalny więc nikt ci nie powie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jest jeden sposób jeszcze, udział w konkursie OxGames Challenge 5 i zwycięstwo w nim, gdyż tam jedną z nagród to właśnie klucz do GM 8.1 Standard. Powodzenia. Link do konkursu OxGames Challenge 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Stycznia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jak widać na screenie, rozszerzenia nie mogą być używane w wersji lite. Koniec kropka. A używając craków okradacie YYG, w tym mnie, bo mniejszy zysk firmy ma wpływ na moją pensję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi