Purey Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Witam, nazywam się Piotr, ale możecie mówić mi Purey. Tworzę Pixel Art od jakichś 2 lat (z przerwami, ofc), przez ten czas zajmowałem się grami z MMORPG Makerów (Eclipse, Genesis, Mirage) jednak po tym czasie wiem, że to strata czasu (duże projekty, szybko się sypią) dlatego postanowiłem przejść na Game Maker. W związku z tym, że jestem w programie kompletnie zielony, chętnie ,,dołączę,, się do jakiegoś ciekawego projektu. Oto przykłady moich wcześniejszych pixeli (^^): Jeśli chcecie/chcesz mnie w swoim projekcie, piszcie PM, albo odpisujcie tutaj. -Purey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Twoje pixelki są piękne, na pewno coś Ci zaoferuje, bo mam sporo dobrych projektów z moją(lipną =D ) grafiką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Same sprity i jakiś art to za mało. Pokaż jakiś mockup całej sceny z interfejsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 myśle że to co pokazał wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ale fajnie, jakby pokazał coś jeszcze, bo jak na razie popisał się umiejętnościami, lecz nie kreatywnością :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Od kreatywności jest designer/szef projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purey Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 macie kreatywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purey Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 macie kreatywność. @Sry za Double Post, ale jakieś lagi mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 szabla z knagą zamiast ostrza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Od kreatywności jest designer/szef projektu. Według mnie, jeśli grafik wrzuca swoje dzieła, to mógłby jeszcze pokombinować z formą - kilka broni i człowiek je trzymający to dość oklepany motyw ;) A mieczyk rzeczywiście zacny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 I JA CIĘ DO GRY NIE WEZMĘ D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 myślę że nie potrzebuje pokazać Swojej wyobraźni, ja mu powiem "narysuj bla bla bla" więc nie ma co wymyślać @chell stop-spam-kid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Wiem, wiem i jeszcze raz zaznaczam, że graficzki są świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 od razu się zapytam czy dasz rade zrobić graficzki średniowiecz-fantasy :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purey Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Of course. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 A czy dasz radę zrobić grafiki z animacją do gry sidescrollowej w średniowiecznych klimatach(trudne zadanie)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ładne pixelki :) Dołącz do jakiegoś zacnego projektu żeby twoj talent sie nie marnował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Wybaczcie offtop, ale fantasy i średniowieczne to złe połączenie, a baldurs gate i inne gry na podstawie dungeons & dragons nie mają praktycznie nic wspólnego ze średniowieczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 dobre połącznie, np. smoki walczące z rycerzami i chcące zniszczyć zamki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Tyle moich zacnych projektów utonęła ze względu na brak grafika, a tu taka perełka. No cóż, trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Mi również się podoba :) Jak kiedykolwiek coś skończe to się zgłoszę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Tyle moich zacnych projektów utonęła ze względu na brak grafika, a tu taka perełka. No cóż, trudno. Haha, tak sobie tłumacz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 dobre połącznie, np. smoki walczące z rycerzami i chcące zniszczyć zamki Takie połączenie jak każde inne, a poza tym oklepane przez ludzi których wiedza o średniowieczu kończy się na tym "że mieli miecze" (ludzie, bohaterowie fantasy podróżują samotnie), a o fantasy na tym "że mieli smoki" (choć nie mieli). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 oklepane przez ludzi których wiedza o średniowieczu kończy się na tym "że mieli miecze" (ludzie, bohaterowie fantasy podróżują samotnie), a o fantasy na tym "że mieli smoki" +1, w grach fantasy niewiele jest z kultury średniowiecza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Srosz panie van Anty. It's true story. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purey Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Protip: Piszcie PW, bo na forum rzadko zaglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Jak mozna skasowac posta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi