Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zaklepuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Hmm... wieczorem może podeślę, ale nie obiecuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 spoko spróbujcie podesłać jak najszybciej będziecie mogli :) Kwestia tego jak szybko powstanie trailer :P acha wypowiedź powinna trwać ok. 3-4 sekund, z krótką przerwą pomiędzy zdaniami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 http://www.uploader.pl/?d=4F89AFD82 A, i też jestem chętny na betę, gg 42409642, steam fortek99, mail 4tk@wp.pl, mimo wszystko preferuję jednak pw tutaj lub steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 hmmm Archix i Chell potrzebuje jednak nieco młodszy głos, chyba że lekki pitch coś poprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Mysle ze w poniedzialek moglbym cos zalatwic, ale jak tego na dzisiaj potrzebujesz to nic nie zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 bede kombinowal dzisiaj jak sie nie uda to mozesz podeslac w poniedzialek :) ale jeszcze jest pare opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Fortek, jaki męski głos :3 @Propa https://gmclan.org/up7577_4_tata_m_wi____.html Trzymaj ;) Są 2 wersje, nie wiem, która bardziej podpasuje. Ale chyba v2 ;x E: Uuuu... do 21:36 moim głosem zainteresowały się już 3 osoby. Jestem roooozchwyyytyyywaaaanyyy :33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Bedziom powiedz to troche wolniej jak możesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 To drugie mówisz mega nosowo, imo 1 lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Jak dla mnie, to ty już masz mutacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Jeśli to do mnie, a nie do Chella, to - tak, mam, ale jeszcze nie lecę basem ;) @Propa - spoko, zaraz się zrobi, panie kierowniku ;) btw. chciałeś 3-4s a tu jest 5s :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Myślałem, że chodzi o głos chłopca 9-10 letniego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 no taki by był najlepszy, a takto przyspieszam i kombinuje z pitchem znowu moja siostra brzmi za młodo na role dziewczynki grr jak nic nie wymysle to wytne tą scene z trailera ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 https://gmclan.org/up7577_4_tata_m_wi____2.html Proszę bardzo, panie kierowniku, gotowe zgodnie z planem budowy ;) 3 wersje. Nie udało mi się zbyt bardzo wydłużyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 spróbuje coś wykminić, ale kurde słychać u każdego z was tą mutację :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Na poniedzialek zalatwie ci to mowione przez 9-latka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 tylko zeby jeszcze ladnie zabrzmialo :D Ogólnie to 10 latka też mi odpadła :) Zobaczymy, czy scena załapie się do trailera, ale do cut sceny w grze na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ja też spróbuję nagrać, bo nie wiem czy to co miałem to była mutacja. E:Jednak nie, w kompie mój głos brzmi źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Daj tez tekst dziewczynki i zrobie co moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 -Czemu ludzie stworzyli broń skoro nie było potworów? (dziewczynka) -Tata mówił że potwory zaswsze istniały, po prostu chowały się w ludziach (chłopiec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 To jaki Ty chcesz ten wiek na nagranie? ;x Na tym forum troszkę trudno znaleźć kogoś młodszego ode mnie albo od Chella. A co dopiero dziewczynę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 mam 6letniego brata. 0 mutacji tylko troche sepleni i nie do końca "r" wymawia. nada sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 http://www.gmclan.org/up2522_4_LOLO.html Tak wiem , jestem najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Lulz, jak to brzmi : DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Do tego samego pliku dorzuciłem jeszcze jedną wersje , równie dobrą :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 mam 6letniego brata. 0 mutacji tylko troche sepleni i nie do końca "r" wymawia. nada sie? a niech nagra :) zobaczymy co wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Jak byś potrzebował innych głosów to to jest próbka mojego: https://gmclan.org/up3744_4_Wojzaxxx.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Jakbyś miał jakieś role jeszcze to dawaj, myśle że wiele osób ( w tym ja) chętnie się przyczynią do powstania gry. Ja do w.w. roli już sie nie nadam. (Jak masz jeszcze miejsce dla jednego beta-testera to chętnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Skopalem, jesli mam byc szczery to calkiem o tym zapomnialem. Jesli jednak masz czas do jutra to to sobie na podreczniku polskiego napisze czy cos takiego i na 100% bede pamietal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi