Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 21 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Programowanko : JaMuzyka : JaPomysł : JaWszystko : JaOPIS: Pewien człowiek popada w śpiączkę. Gdy już brakuje sposobu na wyleczenie go rodzina chorego w desperacji stawia na dość nietypowy zabieg. Zatrudniają pewnego psychologa, któremu udaje się wyjść z ciała i wstąpić do mózgu pacjenta. Mózg zostaje przedstawiony jako olbrzymia korporacja "COGITARE". Okazuje się być całkowicie opustoszała. Poszczególne jej części są odcięte od prądu. Gra polegać ma na włączeniu dopływu prądu dla całego "budynku" i utrzymywać ma w napięciu. Tak ma to wszystko wyglądać. Dodam jeszcze, że będzie ona grą FPP, jednak nie będziemy mieli ŻADNEJ broni. Zainspirował mnie Half-Life, a do stworzenia jej wykorzystam silnik z mojej starej giery Bloody Desert. Gra będzie klimatem bardzo przypominać AMNEZJĘ - MROCZNY OBŁĘD Pod spodem zamieszczam link do takiego jakby testu oświetlenia, które wykorzystam w grze:http://www.wrzuc.to/qkF3We.wt PS. Nie wiem czemu nie mogę zmienić czcionki :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 dwie zapowiedzi w ciągu dwóch dni? to się dobrze nie skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zapowiada się fajnie, fabuła dość oryginalna. Mam nadzieje że gra nie skończy jak Bloody Desert. Ps: Zawsze byłem ciekawy czy OOBE naprawdę działa. Ps2: Czcionka mi pasuje, łatwiej się czyta xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 SERNAAAT!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 dobra fabuła, lecz wykonanie zapewne będzie spierdolone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Gra będzie klimatem bardzo przypominać AMNEZJĘ - MROCZNY OBŁĘD Hłe hłe hłe Podobny pomysł widziałem w wielu dziełach, więc taki oryginalny nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Hłe hłe hłe Co w tym śmiesznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 SERNAAAT!!! Jestem, jestem :P . I niczego ciekawego tu nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 dwie zapowiedzi w ciągu dwóch dni? to się dobrze nie skończy Podejrzewam, że jakimś mało śmiesznym trollingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zobaczysz Właściwie to ty kiedykolwiek coś pozytywnego napisałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Tak, ale tutaj nie napiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Właściwie to ty kiedykolwiek coś pozytywnego napisałeś? Oczywiście, i to jeszcze w moim temacie! to będzie chu!owe, śmierć, ciemność, dezolacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Capo, tak to ja też mogę się bawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Magia cytatów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Prace już ruszyły pełną parą :thumbsup: . Ostatecznie postanowiłem zmienić środowisko gry. Pracuję nad mapą miasta. Umieszczam jeden skrinszot: PS. wiem, że tło jest koszmarne, ale to się zmieni :D PS2. dorobiłem nawet odbicie słońca (którego jeszcze nie ma :blink: ) w oknach budynku. PS3. Mam tylko 13 lat i nie mam żadnej wiedzy w GML, więc jestem całkiem z tego zadowolony :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Prace już ruszyły pełną parą :thumbsup: . Ostatecznie postanowiłem zmienić środowisko gry. Pracuję nad mapą miasta. Umieszczam jeden skrinszot: PS. wiem, że tło jest koszmarne, ale to się zmieni :D PS2. dorobiłem nawet odbicie słońca (którego jeszcze nie ma :blink: ) w oknach budynku. PS3. Mam tylko 13 lat i nie mam żadnej wiedzy w GML, więc jestem całkiem z tego zadowolony :D Tło nie jest aż takie złe ;x *ppssssstt* nie używaj argumentu, że masz tylko 13 lat, bo Cię tu zjadą Ładne. Logo też całkiem niezłe. W jakiej perspektywie będzie gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 ja tu nadal trollling widzę, bo w gm takich cieni sam nie zrobi, to wiemy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Tło nie jest aż takie złe ;x *ppssssstt* nie używaj argumentu, że masz tylko 13 lat, bo Cię tu zjadą Ładne. Logo też całkiem niezłe. W jakiej perspektywie będzie gra? CZYTAJ OPIS ! FPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 nie używaj argumentu, że masz tylko 13 lat, bo Cię tu zjadą Awww, a już zacierałem łapki :c Wygląda nieźle, ale również wątpię, czy to jest GM, a tym bardziej czy to jest w pełni twoja własna praca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Wygląda nieźle, Hej, ktoś (i to chyba nawet autor tego tematu) szukał pozytywnych słów napisanych przez Explosivo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 O boże! Explosivo napisał coś pozytywnego! I TO W MOIM TEMACIE! A nawet bez żadnej "magii cytatów" :D . A tak na marginesie: Wszystko zrobiłem JA. Tekstury zaczerpnąłem z CGtextures. A te cienie to nie żadna magia czy cóś... po prostu nałożyłem cień na textury obiektów i to tyle. Odbicie w oknie to już moja tajemnica ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Hej, ktoś (i to chyba nawet autor tego tematu) szukał pozytywnych słów napisanych przez Explosivo. Najwidoczniej autor ma konszachty z samym Szatanem : ( Wrzucajcie dobre gry to będę pisał pozytywne opinie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 10 lutego zobaczysz demko najlepszej gry na świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Cóś cicho tu, więc czas dorzucić trochę drewna do pieca. Przy pomocy keyboardu i Audacity nagrałem taką jakby muzyczę końcową do gry: http://w451.wrzuta.pl/audio/7m7LioORnlN/bicie_serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 not even trying Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 piszcie po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Dobre, ale do wejścia pianina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 słabiutka na melodyjka, nawet gdzieniegdzie zapowiada się dobrze, ale ogólnie to nic szczególnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi