Oriental Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 witam,mam pytanie odnosnie mobilnych systemow. Mianowicie istnieje mozliwosc konwersji kodu aplikacji z game makera do jezyka ktory zrozumie andek albo ios? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zaczekaj na wersję Studio. Bez niej - tylko w siedzibie YoYoGames. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Ale jak najbardziej istnieje. Przykładowe gry: http://yoyogames.com/game_showcases W domowych warunkach opcja ta będzie dostępna na wiosnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zaczekaj na wersję Studio Jeżeli mam czekać to do kond? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dzięki, czekam z niecierpliwością i zabieram sie za odświezenie gml'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jeżeli mam czego to do kąd? A po polsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 A po polsku? To było po polsku, tylko składania zdań uczy go Mistrz Yoda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi