dyzmek Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Witam oglądałem będąc na sylwestrze u kumpli sylwestrową moc przebojów i akurat śpiewał Maciej Czaczyk swoją piosenkę i było tam coś ,,nie bój się chodźmy tam gdzie jeszcze nie był nikt'' szukałem tej piosenki i nigdzie jej nie ma proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam oglądałem będąc na sylwestrze u kumpli sylwestrową moc przebojów i akurat śpiewał Maciej Czaczyk swoją piosenkę i było tam coś ,,nie bój się chodźmy tam gdzie jeszcze nie był nikt'' szukałem tej piosenki i nigdzie jej nie ma proszę o pomoc. lol... Ja tam nie miałem czasu na TV, z zapałem się alkoholizowałem( teraz żałuję ) i nie wiem kto wogle to ogląda :D Nie lepiej włączyć sprzęt grający i zrobić małą imprezkę? ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 my nie ogladalismy my pilismy a ja wczoraj ogladalem powtorke sylwestrowej mocy przebojow i to bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 google: nie bój się chodźmy tam gdzie jeszcze nie był nikt' Drugi wynik. Dzieci się schlały piccolem i się cieszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 haha chyba luxe de luxe czysta aby to jedna leb mi wczoraj rozwalilo :-) u mnie drogi wynik to werba a moge prosic o link do tej piosenki ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Jak mogłeś siedzieć u kumpli i oglądać nie oglądając tylko obejrzeć na następny dzień powtórkę ? nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Skąś znam chyba ten utwór... Z dziewczyną byłem i nie oglądałem ;) Daję głowę że go niedawno słyszałem, może w radiu. Poczekaj, niech sobie przypomnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exampler Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 picolo na pięciu obalili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 nie no bo u kolegi przez chwile ogladalem przeciez my nie mielismy czasu na ogladanie skoro jest impra , ale wczoraj powtorka byla aa i za miesiac moja osiemnastka ale bedzie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 nie no bo u kolegi przez chwile ogladalem przeciez my nie mielismy czasu na ogladanie skoro jest impra , ale wczoraj powtorka byla aa i za miesiac moja osiemnastka ale bedzie ;D Gubisz się w zeznaniach chłopcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nic tylko powiedzieć o tym jak się tu chwaliłeś tym co wypiłeś twojej mamie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 W sumie nie widzę powodów ku temu... jest już może dorosły (tak, 17 lat to już dla niektórych TEN czas ;) ), robi co chce. Tylko niech bierze pełną odpowiedzialność za swoje czyny, to taka przestroga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Jak już się chcwalimy co kto w Sylwestra robił to ja tańcowałem z ciocią, mamą i babcią w domu. A alkoholu w życiu do ust nie wezmę bo śmierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 wiecie ja za miesiac 18 lat mi stuka ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 HEHE ZA MIESIAC I 5 LAT OSIEMNASTKA KTO IDZIE ZE MNO SIE UPIC??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 dyzmek masz 9 lat : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 to dziwne ponieważ , jestem urodzony w lutym 1994 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 nie ma takiej piosenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 dyzmek masz 9 lat : / to dziwne ponieważ , jestem urodzony w lutym 1994 :-) Do dobra... masz 17 lat i rozum 9 latka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 A jak dla mnie ma 17 lat i rozum 17-latka i jakoś póki co nie odnalazłem żadnego uzasadnienia, dlaczego miałoby też być inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Chyba, że poziom ortografii, ale podobno ma dysleksje (co wg. mnie i tak jest tylko wymówką i tak naprawdę powinien zacząć czytać dużo książek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Chyba, że poziom ortografii, ale podobno ma dysleksje (co wg. mnie i tak jest tylko wymówką i tak naprawdę powinien zacząć czytać dużo książek) Ja tam książek wielu nie czytałem, a i bez tego myślę że można mnie jakoś rozczytać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Phi. Dyzmek dobry tawariszcz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Nikogo nie chciałem urazić. Tylko propaguję czytanie książek jako walkę z dysleksją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ta sernat ino popatrz na jego gry. Porucznik zielony... wszystko to jest śmiesznie głupie ale dyzmek jest wporzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 True. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn69 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Hehe ja napisałem ciekawy temat na GM Clanie w sylwestra, niestety został usunięty ale możecie go znaleźć z googlach wpisując "pierdole już nie ćpam akodinuf" . Aha, 4 piwa i 18 acodinów bo kasy nie mialem. Pilem z Mirkiem, ten co zawsze najebany chodzi na pewno kojarzycie świrek na niego mówią hehe nieraz z nim mam śmieszne kapy co jak raz byliśmy u takiego kolesia ślepego to wyciągał kase z kieszeni i się pytał ile tu jest a my mu że na jabola starczy a starczylo na 2 i jednego se sami obaliliśmy xD albo co raz na takich górkach piliśmy piwa co je ukradliśmy ze stacji benzynowej to Mirek się sturlał najebany z tej górki i udawał że umarł a ja myślałem że serio umarł bo jeszcze troche na acodinach bylem hehe najlepiej jak ma się kaca acodinowego to wypić browara albo zapalić lufke to przechodzi i fest kapa szczęścia dobra ide spać bo mp3 mi się podładowało bo nie zasne jak nic nie gra albo nie gada a ja telewizora w pokoju nie mam a kompa nie mogę zostawiać włączonego bo mama ryczy że prąd a ja bez roboty to wiecie jak jest nic się nie dokładam a raz to taka laska najebana ale o tym nie opowiem bo to niezgodne z prawem a już mam zawiasy kurde dobra bo jeszcze zęby musze umyć trzymajcie się i pis znaczy nie te polityki tylko peace do jutra napisał bym wam jeszcze poopowiadał ale musze isć spać papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 inb4 Cool story. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herpderp Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Pierwszy raz słyszę o jakimś świrku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Pierwszy raz słyszę o jakimś świrku świrek i muchomorek hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi