Compi Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Szukam pomysłu na grę w 3d. Silnik jest bardzo rozbudowany, obsługuje światła, mipmapping, obsługę modeli itp. Chodzi jednak o to, że nie chcę tworzyć kolejnego FPSa, a tworzenie RPGa jest ponad moją cierpliwość ;/ Macie jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Chcę radosną strzelankę z czołgami w roli głównej. Ideałem jest Tank Tournament, gierka z którejś płytki z CDA. [prośba]Jak ktoś ma tę gierkę, to niech mi wyśle na PW, bo w internecie nie ma jej w ogóle :/[/prośba] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 polecam WoTa od czołgów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Tamto było bez internetu, WoTa nie ruszam na razie - nie mam dobrego połączenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Mu(...)uczek, to twoje o czolgach bylo w 2011? Jak tak to ci znajde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Nie, to było dawno (gdzieś w okolicach mojej pierwszej komunii : O). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Jakaś gra psychologiczna w rodzaju Fahrenheita? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ja bym w jakąś napierstrzelankę z helikopterem w roli głównej zagrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 A ja w jakąś grę podobną do future cop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Shooter na szynach? Coś jak virtua cop 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 @Makary155: grałeś w Air Strike 3D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Shooter na szynach? Coś jak virtua cop 2? Nie to jest strzelaka 3D w top Down ze świetnym trybem na 2 graczy ( zarówno vs jak i coop jest świetny ). Można się transformować z mecha na poduszkowiec. I nie jest dla casuali, ja miałem problemy by to przejść :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi