Burn69 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Heja ludzie! Macie jakiś taki? Najepiej do 100zł dobry telefon dotykowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Jeśli chodzi o 1 000 zł - Samsung Galaxy Mini, ew. stara Nokia + iPod Touch, ew. iPhone 3G, ew. Motorola Milestone, ew. Samsung Galaxy Ace Jeśli chodzi o 100 zł - stara Nokia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 W tmobile w mix masz xperia x8 za 99zl przy doładowaniach 25zl na 36 doładowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 na allegro i szukaj avilli uzywanej, do 100 zloty znajdziesz na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn69 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Właśnie o takie odpowiedzi jak @up mi chodzi . Reszta, albo nie umiecie kombinować, albo jesteście niepoważni. Tematu nie zamykam, czekam na kolejne ciekawe odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Ostatnie co można o Avili powiedzieć, to to, że jest dobra. Poza tym - dotykowca w takiej cenie działającego i dobrego to nie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 ja na moja aville nie narzekam, a do 100 złoty raczej innego dotykowego nie kupisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Avila lub Corby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor tematu sam chyba jest niepoważny. Wyskakuje z "telefon komórkowy", "dobry" i to jeszcze "do 100 złotych". No bez jaj. Łapaj Avilę i nie płacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 LG KP500/KP501 odpowiednik avili i w tej samej cenie. Mi działał bez awarii 2 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Avila przebija rozdzielczością, większym wsparciem, większą liczbą użytkowników, popularnością i przeważnie ceną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 240 x 400 pix 3 cali czyli tyle co kp500, lg częściej widzę niż avilę, a cena to zawsze był tańszy od samsunga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Kurcze, pomyliła mi się rozdzielczość z Corby, mój fail. W każdym bądź razie co do popularności nie ma co się kłócić - Avila przez prawie rok był najlepiej sprzedawanym telefonem :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Sciphone :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 KP500 ma najgorszy soft jaki w życiu widziałem (tnie się jak cholera). Avile miałem przez pół roku.Przeszkadzały tylko słabe wibracje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Ja mam Galaxy mini i Polecam,tylko że ja dałem 200 i przedłużałem umowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Kurcze, pomyliła mi się rozdzielczość z Corby, mój fail. W każdym bądź razie co do popularności nie ma co się kłócić - Avila przez prawie rok był najlepiej sprzedawanym telefonem :) . Bo była tania i szpanerska z naciskiem na tania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Nie ma czegoś takiego jak dobry telefon za 100zł. Wbiła ma ekran dobry dla człowieka z młotkiem zamiast ręki, corby ma mały ekran. Poczekaj na następne kieszonkowe i kup coś poważnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 lg częściej widzę niż avilę, Ja prawie ciągle widuje kogoś z Avilą. U mnie w grupie na studiach to chyba co druga osoba ma ten telefon (niestety włącznie ze mną). Poza tym, serio. Nie bierz Avili, ani żadnego innego dotykowca w tym przedziale cenowym, bo pierwsze co będziesz chciał zrobić, to wrócić do telefonu z klawiaturą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Nie ma czegoś takiego jak dobry telefon za 100zł. Są, ale na abonament :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi