Fervi_ Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam! Jako, że IntinteOS jest już niemalże na ukończeniu - mam dla was misję ;) Ogólnie - Proszę Was (coś a'la rywalizacja) o zrobienie loga dla projektu IntinteOS. Nad IntinteOS'em nie będę się rozpisywał (jak ktoś poprosi to czemu nie) Logo powinno być w rozdziałce 128x128 Ogólnie wybiorę logo, które przypadnie mi do gustu :D Ogólnie liczę na wasze pomysły - Z góry dziękuję Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 IntinteOS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Hahahahah, dobre huder, dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 A jaka jest nagroda dla zwycięzcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Oficjalne podziękowanie, może być? Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Użycie jego loga w IntinteOS :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Tak to już bywa Ignis :D Od ludzi chce pieniędzy, ale Firefoksa skurczybyk używa z Bananem na Ryju - Bo za darmo Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 a ty co fervi, nadal jakieś systemy dla gamoni robisz? xD zawsze śmiechałem z twojego podpisywania się nickiem pod każdym postem, jakby nicku obok nie było xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 a ty co fervi, nadal jakieś systemy dla gamoni robisz? xD zawsze śmiechałem z twojego podpisywania się nickiem pod każdym postem, jakby nicku obok nie było xD Hahahahah :D Troche śmiechowe, ale w sumie to takie jakby "ukłony" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 A ja się przyzwyczaiłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G?D Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Może więcej informacji? Co to za projekt? Jak ma wyglądać konkretniej to logo? Może jakieś podobne loga? (linki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 a ty co fervi, nadal jakieś systemy dla gamoni robisz? xD Sorry, nie robiłem tego systemu z myślą o tobie ;) Konkretnie - liczę na wasze pomysły dotyczące loga Tak ma wyglądać (mniej więcej) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Dla mnie to jest UBUNTU z lekko zmienioną skórką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 A właśnie czym się będzie różnił IntinteOS od innych dystrybucji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Nazwą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 I tylko tym ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 To dobrze, szczególnie, że to nie Ubuntu Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Taki tłum uczestników konkurencji... daruj sobie, nie wygrasz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wygląda jak Gnome Shell z włączonym trybem awaryjnym z zestawem ikon Faenza. Korzystasz z jądra Linuksa, czy kupiłeś od Bagna kod źródłowy LamaOS? Jaki target bierzesz pod uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 System ma być kompromisem między Debianem a Ubuntu To Gnome-session-fallback ;) Jądro Linuksa Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 zobacz to http://codezero.ch/2011/linux/ubuntu/sources-list-generator/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Jezus, ogarnij się archeologu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi