Jaklub Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ten "chłopak" jest rok starszy od ciebie, więc nie fikaj mi tu. lepiej już zamknij ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Jak ja uwielbiam najeżdżanie sobie na wiek, zwłaszcza w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 hehe skoro juz ten caly temat mozna uznac jakoby byl on autorstwa dyzmka biorac pod uwage poziom niektorych wypowiedzi pozwole sobie od siebie dodac ze mam 17lat wiec jestem od was starszy o rok a rocznikowo od Caporegime o 2 lata!! @Edit ahahah Explisovio w rlu by to wygladalo dosyc smiesznie -masz 6 lat ahahahahaha -spie****aj -ahahaaaaaaaaaahahahahahahahhahahaaaaaaaaaaaahhahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Przyłączam się do słów Jakluba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Moe, pogrążasz się "chłopaku"( mam 18lat, jestem starszy :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Skowron, jak śmiesz go tak nazywać?! :angry: I co z tego, że jesteś starszy??? Kogo to obchodzi???? Won do gniazdka ptaszku jeden!!!!! :angry: :angry: :angry: </gupie-roskapryszone-dziecko-wyżywające-się-w-necie-za-własne-niepowodzenia-w-świecie-realnym mode off> Moe, zamknij ten temat, bo się zrobi spam jak w Szocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Po pierwsze ustaw maski. Po drugie popraw masę głupich błędów(pod trawą jest trawa zamiast ziemi , ze stone wypada cobblestone ,którego stawiamy jako stone !, błędy z piaskiem) Popraw animację niszczenia bo wygląda odpychająco. Zmień grafikę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Wojo, Moe zamknął projekt praktycznie tuż po rozpoczęciu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Skowron, jak śmiesz go tak nazywać?! :angry: I co z tego, że jesteś starszy??? Kogo to obchodzi???? Won do gniazdka ptaszku jeden!!!!! :angry: :angry: :angry: </gupie-roskapryszone-dziecko-wyżywające-się-w-necie-za-własne-niepowodzenia-w-świecie-realnym mode off> Moe, zamknij ten temat, bo się zrobi spam jak w Szocie. Tu się synku nie odzywaj ^.^ Nie umiesz czytać i nie wiesz że to było żartobliwie :) A co do tego gniazda... przynajmniej mam swoje "gniazdo", a ty siedź i przypominaj rodzicom najgorszy dzień w ich życiu( dzień twego poczęcia ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Tu się synku nie odzywaj ^.^ Nie umiesz czytać i nie wiesz że to było żartobliwie Nawzajem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Skov widze źe jeden ban to dla ciebie mało, niby jesteś "starszy" ale wielu młodszych użytkowników jest od ciebie bardziej dojrzalszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron1993 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Skov widze źe jeden ban to dla ciebie mało, niby jesteś "starszy" ale wielu młodszych użytkowników jest od ciebie bardziej dojżalszych. 1. Skovv 2. Banów miałem 2 ^.^ 3. Chyba nie znasz znaczenia słowa dojrzały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 najeżdżanie sobie na wiek w internecie. VOL. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zamykam, chociaż powinny temp bany się posypać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi