Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Doznałem natchnienia przeglądając YT. O co chodzi w grze? Jedna osoba daje filmik/zdjęcie/obrazek/tekst/whatever który w jakiś sposób kojarzy się z którymś z gmclanowiczów, a następna musi zgadnąć o kim mowa. Gdy pierwsza osoba to potwierdzi druga może podawać kolejny filmik/zdjęcie/obrazek/tekst/whatever. Zaczynam - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 https://gmclan.org/uploader/6167/skrin.png zgadujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 kazik staszewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 @Chell: Ignis. Moja zagadka (nie wysilałem się zbytnio): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 @Chell: Ignis. Ja? :I A no tak... Ignis :) Fajna gra. Up: Morro :P A teraz skoro takie łatwe... FNORD Niee, to za łatwe, zaraz pomyślę nad czymś lepszym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herpderp Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ja? :I A no tak... Ignis :) Fajna gra. Up: Morro :P A teraz skoro takie łatwe... FNORD Niee, to za łatwe, zaraz pomyślę nad czymś lepszym... klapki bedzioma gmclano wicze a oto moja zagadka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Pental MOJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Waxx...? Moje. W sumie też powinno być proste :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Uzjel. TO NIE ZAGADKA MATEMATYCZNA! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Nie wiem, Jakim? Sernat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 kt1117? :D Moje :x (już daję, jak coś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Taaa Bedziu, ktcyferki :D @Up: No. Z Morro se wczoraj tak jaja robili :P A nie! To Ranmus :D Dla podpowiedzi to futro z szynszyli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Źle, Ignisku :) A nie, edytnąłeś. Teraz dobrze :thumbsup: A co do Twojej zagadki, to Shil :D Mojeee E: Nje. Za proste :D Nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 @up Gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Baca :] A takie sobie o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 LionX Dagger? Moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Arti707..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Propa albo Nirvan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 propa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ok, teraz coś trudniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Morgo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 :D to samo chciałem napisać ale muczka chyba wtedy nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 No, chyba mnie wtedy nie było, bo nie chodzi mi o niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Nowy obrazek, bo za trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ten sam user. Dużo łatwiejsze teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Chell ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 O, ktoś otworzył. Tak, to był Chell, już rozwiązaliśmy w shoutboxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 No to może następne, nie za łatwe, nie za trudne a w sam raz :P Podpowiedź: Dołączył w 2007 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi