Threef Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 W raz z kilkoma kolegami od kilku dni grywamy razem w różne gry. Siedzimy na TeamSpeak i gramy w "Deer Hunter 2005" i "Transformice". Czy możecie polecić nam jakieś godne uwagi i działające na starszym sprzęcie gry online? Bywa nas nawet +6 więc to kolejne z kryteriów. Zależy nam też na tym by nie była to zwyczajna gra a w szczególności nie MMORPG. Niedługo mamy zamiar zabrać się za "Freedom Force". Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Bardzo fajna gra - Tibia Może grafika nie najlepsza, a muzyki brak - wciągnie was, ze ja pier**** :D Naprawdę, kiedyś myślałem, że nigdy w Tibię nie zagram, potem raz zainstalowałem i wiele lat przez nią straciłem, ech :D Fervi Fuck :/ Navyfield? Też dużo czasu straciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 16 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 FF z całego serca polecam, gdy sprzęt miałem JESZCZE słabszy niż ten obecny godziny przy tym traciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Mi się fajnie grało w Dungeon Siege II i Baldury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 CrossFire - fajna strzelanka, w której jednym z trybów jest np. Search & Destroy, czyli dokładnie to samo, co CS. Oprawa wizualna ujdzie. Wadami są bugi i lagi. Warcraft III - gra, która mimo tego, że ma już prawie 10 lat, nadal bije rekordy. Klasycznie jest to świetna strategia, ale każda inna mapa to inny mod, powstały więc takie dzieła jak Dota, wszelkie gry w stylu TD a nawet gry RPG :) . Osobiście mi się nigdy nie nudzi... Oprawa audiowizualna, mimo tylu lat... wciąż genialna, z klimatem. W te dwie gierki gramy z kumplami najczęściej ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Hehe mam nawet gdzieś na dysku moje mapy full otrigerowane, tylko żadna nie ukończona, jakiąś Dota like zrobiłem i hero arene. W3 to koks giera :P Idealnie nadaje się do grania z kumplami. Ja sobie ze stałym teamem cisnąłem najczęściej w TDki, Farmers vs hunters, jakieś mapy typu rpg, castle fight i card shuffle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 W3 już dawno za nami :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Jeśli szukasz strzelanki bez zobowiązań (żadnych profili, osiągnięć - czysty skill), moim numerem jeden jest Urban Terror (chodzi na każdym kompie, który udźwignie silnik Q3). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Moge sie wtrącić? Właśnie uploaduje takie demko skomplikowane w udk. Mała mapa,Boty,2 tryby gry,LAN. Za jakieś 6h bedzie. Zainteresowani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 up: pewnie :P grafika 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 tak zaraz otworze temat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 raczej skompilowane a nie skomplikowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Znaleźliśmy coś odpowiedniego: Dungeon Lords W singlu gra się bardzo ciekawie, a zaraz chyba lecimy z multi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi