Bedziom Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Nic tam nie zjebałem, tylko to był pierwszy lvl na którym w ogóle testowałem działanie np. sterowania. Level testowy to był i już, teraz od*****olić się od niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 no właśnie, to był poziom testowy, a my - gracze - byliśmy testującymi. więc mamy całkowite prawo do krytyki, szczególnie że ma sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 To daj z nowego Shota screeny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 a my - gracze - byliśmy testującymi Nie. Po prostu nie usunąłem go z listy, ot co. To daj z nowego Shota screeny :P Jakiego nowego? Najnowszy jest ten exek, co go dałem jako patcha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Chodziło mi o zaktualizowanie screenów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Żebym mógł (jestem na innym kompie) i żeby było coś nowego, od kiedy wstawiłem demko - to może i bym wrzucił. A tak, to nic nowego i ciekawego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Co to za gówno. Co chwila bugi, grafika do dupy, AI botów zryte. Chodnik w miescie jest krzywy, zero budynków tylko zdjęcie autobusu z neta lol. Ściany to po prostu tragedia. PORAŻKA. 1/5 już wolę "dzieła" dyzmka. Zanim coś opublikujesz zrób by to bylo grywalne ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Draw Event for object o_controler: Error in code at line 52: draw_text(view_xview[1]+64,view_yview[1]+4,'Bron: '+string(o_player_2.bron)) ^ at position 72: Unknown variable bron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Co to za gówno. Co chwila bugi, grafika do dupy, No cóż, podaj te bugi. Chodnik w miescie jest krzywy, zero budynków tylko zdjęcie autobusu z neta lol. Kolejny level którego nie wywaliłem choć powinienem... ;/ Ściany to po prostu tragedia. PORAŻKA. Co jak co, ale ściany to jedna z lepszych grafik i to jest pieprzenie, że są tragiczne. 1/5 już wolę "dzieła" dyzmka. Dzieła dyzmka (patrząc chociażby na demko Revenge 4) nie są złe, są wręcz fajne. Zanim coś opublikujesz zrób by to bylo grywalne jest grywalne. ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Draw Event for object o_controler: Error in code at line 52: draw_text(view_xview[1]+64,view_yview[1]+4,'Bron: '+string(o_player_2.bron)) ^ at position 72: Unknown variable bron Który room? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 No cóż, podaj te bugi. Kolejny level którego nie wywaliłem choć powinienem... ;/ Co jak co, ale ściany to jedna z lepszych grafik i to jest pieprzenie, że są tragiczne. Dzieła dyzmka (patrząc chociażby na demko Revenge 4) nie są złe, są wręcz fajne. jest grywalne. Bugi: -Te co u jakluba + ten co ja dalem Nie jest grywalne- bije mnie wróg i mi się pojawia bład ten co u jakluba Revenge fajne, ale room speed dobijajacy, mimo wszystko dyzmor robi lepsze gry od ciebie lol. A ze sciany sa gradientowane nie znaczy ze sa dobre, bo: 1- nie pasują do reszty grafik 2- sciany jako kwadraty w które wygladaja jak kacza kupa nie są fajne A co do map: beznadziejne ułożenie Gralem na "multi" i single. Na multi nie było błedów jakluba ale boty nic nie robiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Bugi: -Te co u jakluba + ten co ja dalem No to na serio bardzo dużo tych bugów, nie? -.- Nie jest grywalne- bije mnie wróg i mi się pojawia bład ten co u jakluba Pacza ściągnąłeś? Revenge fajne, ale room speed dobijajacy, mimo wszystko dyzmor robi lepsze gry od ciebie lol. No przecie napisałem, że Revenge 4 jest fajne... A ze sciany sa gradientowane nie znaczy ze sa dobre, bo: 1- nie pasują do reszty grafik 2- sciany jako kwadraty w które wygladaja jak kacza kupa nie są fajne 1. - no i? 2. - a w CSie 2D to niby co jest? :) A co do map: beznadziejne ułożenie > GMCLAN Forum > Nasze produkcje > Dema gier i programów > Shot Dałem tylko kilka przykładowych mapek, będzie ich więcej i będą lepiej zrobione. Gralem na "multi" i single. Na multi nie było błedów jakluba ale boty nic nie robiły Łot łot łot? Jak to : nic nie robiły? A może im się po prostu ammo skończyło, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 a w CSie 2D to niby co jest? Nie chodziło o to, że są kwadratowe, tylko że są do dupy. A może im się po prostu ammo skończyło, co? lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 2. - a w CSie 2D to niby co jest? ???? Dobry Boże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ???? Dobry Boże... Toż dobrze powiedział że są kwadraty w CS2D A co do tej całej krytyki to ściągnę i zobaczę czy serio takie do dupy, czy jak często ostatnio bywa- narzekacie bez potrzeby. Nie da się otworzyć :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Są kwadraty w CS 2D - temu nie przeczę. Ale CS 2D to wcale nie jest jakaś mistrzowska gra, i argument "a w CSie 2D to niby co jest?" mnie rozwalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ale CS 2D to wcale nie jest jakaś mistrzowska gra Dla mnie lepsza od CSa 3D i masy innych FPSów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Nie da się otworzyć :( Error czy co? Opisz dokładniej ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 1. - no i? 2. - a w CSie 2D to niby co jest? :) JA PIERDOLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 JA PIERDOLE I po co te nerwy... Error czy co? Opisz dokładniej ;c Winrar mi błąd wywala jakby to uszkodzone było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ściągnij jeszcze raz. @Chell-Na mnie mówicie, ze jestem nienormalny, bo piszę, że mi sie dziewczyna podoba, ale ty to już chyba przesadzasz. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ze jestem nienormalny, bo piszę, że mi sie dziewczyna podoba Problem by był gdybyś o chłopcach pisał, towarzyszu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 up +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 To miał być taki suchar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Po prostu w twoim zachowaniu nie ma nic dziwnego ktcyferki ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Offtupujemy, oby tak dalej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Jaki tam offtop :P Dwa posty ;) A o Shocie nic ciekawego bo póki co nie ma nowych wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 I oby nie było, niech Bedź zrobi duże zmiany, rozwój projektu nie polega na codziennym dodawaniu nowych wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 I oby nie było, niech Bedź zrobi duże zmiany Tia. rozwój projektu nie polega na codziennym dodawaniu nowych wersji. Thank you, Captain Obvious! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 @Bedziom Podskocz, a uderzysz głową w dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 up +1 Thank you, Captain Obvious! ile czasu uczysz się angielskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 @Explosivo - krótko : wypier****. @Coporegime - od 5 lat (btw. nie wiem, co to ma do rzeczy), to jest poprawnie napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi