propaganja Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Tiaa contre trzeba wyczuc i w miare zapamietac rozstaw przeciwnikow, zawsze tak bylo :) Na gameboyu lata temu (i na pegasusie bodajze jeszcze dawniej) to samo bylo ;) Ale za 5 czy 6 razem doszedlem prawie do konca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 HubertLord :D Jak zrobie tryb gry przez neta to sie zmierzymy :D kto pierwszy zginie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Hubert :D Jak zrobie tryb gry przez neta to sie zmierzymy :D kto pierwszy zginie :D Ok xD Hubert waaaa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Jak byłem dwa razy młodszy niż jestem, to całą Contrę przechodziłem w trybie na trzy życia. Teraz wolę Urban Terrora, chociaż gdyby zrobić coś w stylu Contry przez internet (pomijam Soldata)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Nirvan ściągaj nestopię i gramy w contre przez neta w coopa xD Tylko trzeba mieć 2 takie same kopie romów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Nawet nie wiedziałem że jest taka możliwośc D:, prawdopodobnie nad grą pod względem graficznym będzie pracować nowa osoba, ale to jeszcze nie jest pewne ;) . Edit: dodana mozliwosc ladowania swoich map ;) http://img577.imageshack.us/img577/2383/screenshot101l.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Może ktos pomoże? :P Potrzebuję grafikę platformy trawy aby pasowała kolorystyką do tych skał: Będą potrzebne 3 sprity 1 końcówka trawy od lewej strony, 2 trawa prosta do środka, 3 koncowka z prawej strony, tak żeby można było ukłądać tilesowo. Nie musi się za bardzo loopować, mogę zrobić to sam, ważne żeby były te 3 sprity. W takiej wielkości żeby pasowało do tych skał (ale nie aż tak szerokie). Można się wzorować na tym: http://download.gamezone.com/assets/old/ga...2855_nds_14.jpg http://www.gamepeople.co.uk/screens/ds_contra4_shot1.jpg http://dsmedia.ign.com/ds/image/article/83...13051300556.jpg Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 link nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 dałem 3 inne :P i update skał: http://img39.imageshack.us/img39/6294/stoneslvl1up.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Bardzo fajne jest już to, co teraz widać ;) A, nie wiem, czy to było zgłaszane, ale - gdy się strzeli w czasie fikołka to sprite wystrzału tworzy się w dość... dziwnym miejscu, jak na sytuację. Zrób fikołka i strzel, to zobaczysz, o co chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 ja to zgłaszałem, to mnie okrzyczeli, że tak ma być i sie nie znam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 No bo jak się nie grało w oryginalną Contrę, to od razu krzyki, że co to za pomysł ze strzelaniem w trakcie robienia fikołka. Tak ma być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ale niee, mi nie chodzi o samo strzelanie, tylko o wygląd wystrzału :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Pobaw się kolorami to może będzie pasowało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 wygląda super ale właśnie chyba troszkę za ładnie :D ale pokombinuję, dzięki ;) edit: i za ciemny ten cień, powinien miec prześwit z 60% No i na końcówkach z lewej i z prawej strony nie powinno go być bo wtedy cień będzie na powietrzu a nie na skałach Jeśli mógłbyś to prześlij plik tej trawy zeby osobno był cień i osobno sama trawa edit2: i perspektywa mogła by być trochę bardziej 'płaska' ale najwyzej sam cos skołuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Wiem, że trochę się spóźniłem, ale tak dla satysfakcji - zaraz podeślę graficzkę. ;) (no chyba, że się spodoba i skorzystasz) Pozdrawiam, ferrari4. EDIT: Z rozmyciem :D Nie jestem w 100% zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 to nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Wiem, że trochę się spóźniłem, ale tak dla satysfakcji - zaraz podeślę graficzkę. ;) (no chyba, że się spodoba i skorzystasz) Pozdrawiam, ferrari4. EDIT: Z rozmyciem :D Nie jestem w 100% zadowolony. Co to za gówno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Stycznia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 szpakowe w wersji innej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Z cieniem 50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Wygląda źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgadzam się, ja wolę nadal moją wersję, ale Nirvan chciał cień to dodałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Eee to co dałeś w 'nad czym aktualnie pracujesz' https://gmclan.org/uploader/539/Untitledbac49.png wygląda zacnie, fajnie jakbyś mógł przerobić te sprity: http://img830.imageshack.us/img830/4467/platm.png (tylko złączone albo tylko rozdzielne, które ci łatwiej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 @up to chyba nie jest full rozdziałka. Tamte skały na których mieliśmy bazować mają większą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Taka jest w grze, a jak będzie za duża zawsze można zmniejszyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 ja bym wymienil przedewszystkim niebo i palmy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 daj mniej palm albo daj różne odcienie liści bo wszystko się zlewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 No i jak tam, panie Nirvanie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 full nauki , mało czasu na projekt niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi