Misaka Mikoto Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Zróbmy chana o robieniu gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Nie wyobrażam sobie na takowym 'OP is a fag' :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 no jasne i potem z gmchana zrobi sie bchan gdzies juz to widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramur Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Zróbmy chana o robieniu gier Czemu nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Nowy użytkownik, postów liczba dwa i od razu chce nam upodlić GMClan. Umrzyj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Postów 2? On chyba z 50 już napisał... :I A no tak... Na valhalli się nie liczy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misaka Mikoto Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Nom ja tu całkiem dużo postów napisałem. Z pareset. Serio. Nawet nie licząc wiczów patrzących na gmclany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 tak wgl co to są te wicze, grałem w jakąś grę o nich, przeszedłem ją ale nie kminię co to nadal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misaka Mikoto Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Wicze to styl życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Nowy użytkownik, postów liczba dwa i od razu chce nam upodlić GMClan. Umrzyj myślę, że bardziej gmclan upadlają osoby, które wlazły tu przez przypadek i proszą o odrobienie pracy domowej / zagłosowanie w konkursie, reklamują różne oferty, etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 myślę, że bardziej gmclan upadlają osoby, które wlazły tu przez przypadek i proszą o odrobienie pracy domowej / zagłosowanie w konkursie, reklamują różne oferty, etc so true Ale te wicze też wkurzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 To wtedy request banhammer i załatwione... oh wait, potem jesteś nazywany konfidentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Zwali się wszystko na LEDa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 To wtedy request banhammer i załatwione... oh wait, potem jesteś nazywany konfidentem. Widzisz sąsiada palącego jointa i dzwonisz na policję, rozumiem ;) ? Widzisz głodującego na ulicy i nazywasz go "żulem", przechodzisz obojętnie nie pomagając mu, tym razem na policję nie zadzwonisz? Ach ta ludzka moralność ;) ... Konfidentom nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Pokaż związek tego co przedstawiłeś z twoim idiotycznym postem " :rolleyes: ", za którego zaraportowanie zostałem nazwany konfidentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Szkodliwość społeczna zarówno zapalenia jointa jak i napisania tamtego posta, niekoniecznie zgodnego z prawem (tutaj: regulaminem) jest żadna. "Jak trwoga to do Boga" się mawiało. Rzadko jaki kapuś sam przestrzega sumiennie prawa ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 So why do u even care? EDIT: Po co ja się z tobą w dyskusję wdaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 So why do u even care? Bo za jedno i drugie jest konsekwencja prawna tudzież inna, chłopie. Koniec argumentów, rozumiem :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 rolleyes.gif Bał się że jak odpisze na mój post dłuższym ciągiem wyrazów to Wielka Loża wykorzysta to do przejęcia władzy nad światem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Myśl sobie co chcesz, je**e mnie twoje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 @Sernat: trolling tak wyraźny, że aż bije po oczach : ) @Ignis: i niech przejmie, bardziej napsuć niż dzisiejsi światowi przywódcy to już chyba się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Szkodliwość społeczna zarówno zapalenia jointa jak i napisania tamtego posta, niekoniecznie zgodnego z prawem (tutaj: regulaminem) jest żadna. "Jak trwoga to do Boga" się mawiało. Rzadko jaki kapuś sam przestrzega sumiennie prawa ;) . Akurat szkodliwość twojego posta jest większa niż to, że ktoś sobie jakiegoś gówno pali u siebie w chacie. Takie posty pogłębiają zepsucie społeczne GMClanu, szczególnie, gdy nie są w żaden sposób karane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Szkodliwość społeczna zarówno zapalenia jointa jak i napisania tamtego posta, niekoniecznie zgodnego z prawem (tutaj: regulaminem) jest żadna. Lubię Sernata ale z tym się nie zgodzę. Branie narkotyków oficjalnie nie jest nielegalne ale skoro bierze to na pewno też ma, za tym idzie przypuszczenie że może handlować, rozprowadzać itp. Ich nie obchodzi że niszczysz sobie życie tylko że możesz w to wciągnąć innych. A post, owszem. Zawarł całe twoje zażenowanie moją osobą, polane sosem z niechęci. Ale regulamin to regulamin ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misaka Mikoto Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 A co z gmchanem???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Zróbmy chana o robieniu gier Może zacznijmy od robienia gier (głównie ciebie mam na myśli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Nie ukrywajmy- fajny by był :D Już widzę ten temat: 'Jak zhakować komputer???' Albo 'Jak zrobić MMO?' Jak na starym dobrym 4chanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misaka Mikoto Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Może zacznijmy od robienia gier (głównie ciebie mam na myśli) Ok dziś robie gre, a wy gmchana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 no ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 ale przecie gra o wiczach juz byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Lubię Sernata ale z tym się nie zgodzę. Branie narkotyków oficjalnie nie jest nielegalne ale skoro bierze to na pewno też ma, za tym idzie przypuszczenie że może handlować, rozprowadzać itp. Ich nie obchodzi że niszczysz sobie życie tylko że możesz w to wciągnąć innych. A post, owszem. Zawarł całe twoje zażenowanie moją osobą, polane sosem z niechęci. Ale regulamin to regulamin ;) branie nie, ale handlowanie i posiadanie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi