Patrysław Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Wyniki już są. :) W pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Jak widzę opis gier(?) z drugiej kategorii to dziwię się, czemu nie zrobiłem do niej nic XD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 kurcze, a zrobiłem już śilnik mojej gry logicznej, ale uznałem że napewno ktoś zrobi lepszą, bo jestem słaby w tego typu grach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 No i teraz właśnie powinniście się wstydzić i żałować. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Można ściągnąć te gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Tak. W momencie zamieszczenia wyników, w downloadzie pojawił się stosowny plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Woock powiedz mi,nie miałeś dzisiaj chęci czy naprawde zrobiłem dobrą gre ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 O w grze racer uzyto kawałka z gry music 2000 z playstation (notabene do robienia muzy) :P GM Snooker jest fenomenalny, ale na pochwałę zasługuje również Racer szkoda tylko że nie ma przeciwników bo mogła by być z tego dobra gra. Zauważyłem też ze sporo osób zgapiło z mojej gry Farmer Fran pokazujące się na początku gry logo GM Clan, a nawet w identyczny sposób dodane info o autorze i stronie pod nim :P Szkoda ze festyny w Farmerze Franie nie są jeszcze gotowe, bo akurat bym miał grę sportową.... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Mogłeś wystawić tą FF Olimpiadę, co kiedyś dałeś na HMT czy jak ta strona się zwie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 W ds rally strasznie muzyka przeszkadza a noname jest zdecydowanie za nisko oceniene fajna gra a ogólnie spoko gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Mogłeś wystawić tą FF Olimpiadę, co kiedyś dałeś na HMT czy jak ta strona się zwie :P . A wczoraj tego powiedzieć nie mogłeś? Faktycznie miałem taką grę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zauważyłem też ze sporo osób zgapiło z mojej gry Farmer Fran pokazujące się na początku gry logo GM Clan, a nawet w identyczny sposób dodane info o autorze i stronie pod nim :P Na przykład ja :P EDIT: Moja gra nazywa się Dolina Strugu Rally a nie DSRally. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 dobre gierki jak na zrobione w tydzień. Gratulacje Zekol i restza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Gry jak na 1 tydzień to dobre.Według mnie powinna wygrać gra propaganiji bo fajniejsza od gry Zakola,ale to tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Moze jak bym się bardziej z singlem postarał? NA początku miała być tylko opcja player vs player, w ostatni dzień wziąłęm się za AI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Ja w ostatnie 2h zorbilem AI :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zakola gra wymiata z tą grafiką i przyjemnością gry, gratulacje! Koszykówka nawet dobra tylko że bot niezbyt inteligentny, wyścigówki niezabardzo mi się podobały, a Gumball ...lol haha, najlepsze jest jak bot odbija sobie piłkę na sobie i nie da się grać omg, ja bym takiego czegoś nie dawał na konkurs(obciach). Co do gry z kategorii 2 to taka sobie, grafikę mogłaby być lepsza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zakolowi gratulujemy Snookera. Naprawde dobra giera :rockon: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Najlepsza gra ogólnie to była Zakola. Wiadomo czemu. Natomiast najciekawszą koncepcję miał propaganja. Niestety wykonanie nie było już takie wspaniałe. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 imo sterowanie w baskecie zrypalo wszystko, i to, ze nie zawsze dalo sie podniesc pilke.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 kiedy nowa edycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Niedługo. I przestań odświeżać stare tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi