kasmilus Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ja zrobie jeszcze pare rzeczy i zaraz zarzuce screena. EDIT http://img132.imageshack.us/img132/7308/screenkl0.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Tymi sceenshotami psujecie atmosferę niepewności. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Piotrk: Chodzi o konkurs czy tak ogólnie? Jeśli ogólnie, to projekt w gm'ie oj... może w 2007. Teraz mam inne rzeczy na głowie, a wierz mi, że chciałbym coś wyskrobać. :| o konkurs jakas krotka pokazowke....... a ogolnie cos jak hidden sword (chodzi mi tylko o szok i chec grania, moglaby to byc np. strzelanka :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Hm... pomyślę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Rannma myśli : O ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Firemark mówi ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 To pomysl :) Ranma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Konkurencja zmniejsza się jeszcze o mnie, poniewarz zrobiłem już silnik wyścigu w 3D, ale wciąż go poprawiam, bo wciąż czegoś mi brakuje i szczerze mówiąc, odeszła mi już ochota na robienie tej gry, też wolał bym gre wojenną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Każdy zapewne by chciał inną kategorię, no ale przecież nie my ustalamy na jaki temat będziemy robić grę i to jest piękne! Ja się jeszcze nie poddałem :D , ale jak mi nie pomożecie w moim temacie to będzie lipa :o . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 heh, szkoda że mnie nie było tak długi czas bo może bym coś sklecił, ale taraz to za późno. Aczkolwiek razem z portalem giery.eu planuję w tym roku zrobić dla was konkurs, narazie jednak czekamy na koniec sezonu ogórkowego i większą ilość gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Hehe... Jeśli wszyscy sie poddadzą to zrobię dupną grę sportową i wygram. SZCZWANIAK ŻE MNIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 nie, to jest po prostu Fart :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 UUUuu kiepsko z tym konkursem :) Widze, że mogłem wygrać bo przy takiej ilości konkurencji to bym był przynajmniej 2-3 :D PS. Oczywiście gdybym wziął udział :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Hehe... Jeśli wszyscy sie poddadzą to zrobię dupną grę sportową i wygram. SZCZWANIAK ŻE MNIE. Jak sie nie wyrobie na czas to wygrasz :] edit: gnysek ,za 3 posty masz koniec świata ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Oj ja sie nie wyrobie ale po konkursie coś pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 A mógłbym na dodać urywek mp3 np. 7 sekund Darude Sandstorm? eDiT: A właściwie kto uczestniczy, bo ja uczestniczę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 ja nie :] robie swoj projekt :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Napewno robi Propaganja i pewno wygra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Napewno robi Propaganja i pewno wygra. no nie wiem, nie wiem... Co prawda nie widziałem gierek konkurencji ale moja sportówa nie jest taka dobra jak back2 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Dobra, zrobiłem grę w godzinę. Ranma, zaraz ci dam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 w godzinę to można dziecko zrobić co najwyżej :P wątpię aby gra w godzinę zasłużyła na miejsce pierwsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 w godzinę to można dziecko zrobić co najwyżej Ta gnysek, ty się najlepiej na tym znasz :] . W sumie, kiedyś bawiły takie gry robione w godzine, więc czemu nie teraz :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 wątpię aby gra w godzinę zasłużyła na miejsce pierwsze. A ja wątpię, żeby zasłużyła na zgłoszenie jej do konkursu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Po prostu chciałem wziąźć (wziąć) udział... Siatkówka nie wygra. Też wątpię bo słabe AI przeciwnika zrobiłem. :( mówi się JERONIMO!!! Poza tym mówi się "wziąć", a nie "wziąźć". ;) Patrysław sorry nawet taki mały błąd jest dla mnie ważny (nie jestem dyscośtam) EDIT: Gnysek 666 postów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Matthew :** Zbok! btw. ktoś zapomniał o mnie :] Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Matthew Kane: I na cholerę wszystko zdradzasz? Widzę, żę lubisz robić sobie konkurencję. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Przypominam, że jeszcze około 2 godziny do oddawania prac. Do końca konkursu nie będę zdradzał ile już otrzymałem zgłoszeń. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 47 minut i jeszcze tyle do zrobienia. Ale chyba da rade skończyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Napisałem Firemarkowi, bo się pytał to napiszę i innym. Można nadsyłać pracę z opóźnieniem, ale nie za dużym (czytaj maks. pół godziny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Propaganja: Hasło proszę. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi