Anaconda Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 A ja się pytam czy (chodzi o drugą kategorię) gra musi być zrobiona secjalnie na konkurs, ponieważ kiedyś zacząłem robić (ale nie dokończyłem) i nawet dałem do jednego konkursu na innej stronie. Czy teraz mógłbym ją dokończyć i oddać do konkursu? :D W ten sposób mógłbym wziąć udział w obu kategoriach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 A ja się pytam czy (chodzi o drugą kategorię) gra musi być zrobiona secjalnie na konkurs, ponieważ kiedyś zacząłem robić (ale nie dokończyłem) i nawet dałem do jednego konkursu na innej stronie. Czy teraz mógłbym ją dokończyć i oddać do konkursu? :D W ten sposób mógłbym wziąć udział w obu kategoriach... Ranma wcześniej pisał, że gra ma być zrobiona specjalnie na konkurs... chyba, że się coś zmieniło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Nie, nic się nie zmieniło. Dark Maximal: A co, boisz się dać gmd? Przecież nie będę tego udostępniał. Sprawdzam tylko parę rzeczy czy nie ma czegoś nie swojego, np. silnika gotowca, a potem usuwam gmd. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zaraz 11 a ja......... NIE MAM POMYSŁU AAA!!! Kurde wiem że napewno będe robił na pierwszą kategorię ale nie wiem co :( (poszukuje pomysłu hehe). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Nie, nic się nie zmieniło. Dark Maximal: A co, boisz się dać gmd? Przecież nie będę tego udostępniał. Sprawdzam tylko parę rzeczy czy nie ma czegoś nie swojego, np. silnika gotowca, a potem usuwam gmd. ;) Ok, tylko się upewniałem (tyle, że ja daję gm6 ;p) :) A już mam konepcję, 2% grafiki i 1% silnika xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Hej! mam pytanie. Czy grą (1 kategorii) może być połączenie bijatyczki(turniej) z "wyścigiem szczórów" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fino25 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 PS. Dodam, że pomysł jest ściągnięty od pewnej gry na Playstation z ślimakami. Też w to grałem na moim szaraku. Gra z serii NetYaroze, a nazywała się bodajże TimeSlip czy jakoś tak. Ciekawa i grywalna gierka. Gonił Cię Twój 'cień' po upłynięciu minuty, i tak co każdą minutę startował inny 'cień'. Ja może wezmę udział, zależy jak ułoży mi się praca w Projekt Siedem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 A czy na pierwsza kategorie to może być coś w rodzaju Cyber sport- Krwawy Sport czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 A może być coś takiego? Skakanie po platformach na wyścigi i uważanie na różne głazy itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Jak zrobisz start, metę i komputerowych przeciwników, to może być. XD Micja: Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 A Może być koszykówka? :P Joke. Nie no jeszcze pytanie jedno na serio. Jeśli nie zdąże zrobić 2 opcji, to które lepiej zrobić Player vs Computer czy Player vs Player? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 To pierwsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ja chyba tez zrobie gre, chory jestem ale juz lepiej sie czuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Rannma,czy w wyścigówce ma być sztuczne ai czy wystarczą tylko rekordy czasu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Muszą być panienki z ponponami na poboczach... No ludzie, nie za dużo tych pytań. Zrób jak chcesz. To i to mieści się w kanonach sportówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ja już mam pomysła. Ale nie wiem czy można robić gry na dwóch... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Oj przepraszam. Wg. mnie można by było =p A ja niestety odpadam z konkursu. Zabrakło jak zwykle mi chęci :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 mozna raczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ja robie gre na od 2 do 5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ja też odpadam z konkursu z powodu braku pomysłu, a szkoda :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Aha czyli już mogę anulować kategorię numer 1? Ciekawe tylko co na to osoby, które już zaczęły robić gry. :/ Pamiętacie umowę? Ale mnie w ch*** zrobiliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Co!? Ja już zaczołem robić! Co prawda nie dużo mam ale pomysł długo wymyślałem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Spokojnie Ranmus, zobacz ile czasu zostało :) . Można jeszcze coś wymyśleć, poza tym, z tego co wiem, to parę osób robi do pierwszej kategorii jeszcze :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Vianom: Nie no, rób. Przecież nie zliwkiduję w czasie trwania konkursu. Marmot: Ja to sobie następnym razem zapamiętam żeby Ciebie i Pietrusa nie słuchać w sprawie konkursu. Mieliśmy umowę że wystartujecie. Dobrze wiecie, że społeczność GM'a w Polsce jest za mała by robić dwie nagrody na raz. Ale niech będzie. Moja strata, bo jak głupek posłuchałem z tą nagrodą pienieżną. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 A może nastepny konkurs zrobic 24 godzinny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ta, wierzysz, że ktoś ci zrobi na 24 godzinny xD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Hmm... Ranma, to znaczy nie wiem, jak się wyrobie to może i ci podeśle. Zobaczymy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Micja: Można ale po co? Taki konkurs na pewno będzie bez nagród, bo nie mam zamiaru nagradzać czegoś co będzie kiepskie / niedorobione / prostackie. Naprawdę dobrej i porządnej gry nie zrobisz w 24 godziny. To samo tyczy się tygodnia, ale przynajmniej jest więcej czasu i widać już ładne efekty. Pietrus: A rób se, ale pamiętaj, że ja do niczego nie zmuszam. To tylko konkurs. ;) Tylko wkurzam się, bo wychodzi jak zwykle. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ranmus Moze ty cos zrobisz na pokaz ? Dawno nic od Ciebie nieujzelismy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Czekaj ,czekaj ,kto robi na 1 kategorie?Tylko ja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi